Vielä tosi-tv:stä, joka toimii

Vielä vähän lisää tosi-tv:stä. Nyt positiivisia esimerkkejä.

Diili on siitä käsittämätön ohjelma, että se toimii kaudesta toiseen. 

En edes pidä bisnesmaailmasta erityisemmin ja vielä vähemmän jatkuvasta tuloksen tavoittelusta, mutta sarjaan on löydetty vuodesta toiseen mielenkiintoisia hahmoja. Täysin itsekeskeisiä ääliöitä ja sitten seinäruusuja koristeiksi.

Tai sitten käsikirjoitus vain toimii. Eikä voittajakaan edes välttämättä saa oikea työpaikkaa Jaajolta, mutta ei se haittaa. 

Jollain käsittämättömällä tavalla myös Top Gear Suomi toimii. Luulisi, että kolmikko Christoffer Strandberg, Teemu Selänne ja Ismo Leikola eivät omaisi mitään kemiaa. Toisin on. Enkä edes pitänyt heistä automiehenä etukäteen kuin Teemu Selännettä. 

Ohjelman jutut eivät toki voi vetää vertoja siihen alkuperäiseen brittiversioon, joka oli auto-ohjelmaksi aivan omaa luokkaansa. Mutta ei Suomessa rahaakaan ole moiseen.

Farmi Suomi kuuluu kanssa niihin ohjelmiin, joiden ei pitäisi toimia, mutta se toimii. 

Kiitos hyvien persoonien. Tällä kaudella varsinkin Miina Äkkijyrkkä ja Iida Vainio ovat loistavia löytöjä. Ja tietenkin Archie Cruz. Jos nämä tyypit ei herätä tunteita niin ei kukaan. Ja ihmisten sullominen samaan tilaan tuo aina draamaa, se on vain fakta.

Konsepti kestää vuodesta värittömät juontajatkin.


Kommentit

Suositut tekstit