Voi maailma-parka, osa Venäjän nolot vaalit ja totuus persuista paljastui

Mitäs nyt? Suomi valittiin jälleen Maailman onnellisimmaksi maaksi, vaikka kansa mussuttaa masennuslääkkeitä kuin viimeistä päivää.

Venäjällä oli presidentinvaalit, joiden tulos oli yhtä yllätyksekäs kuin Pohjois-Koreassa. Koomisia jo videot, joissa poliisi tai sotilas vääntää äänestyskopeissa tarkistamassa, että ketä sitä tuli äänestettyä. Miksi vaalit edes järjestettiin, kun ne ovat lähinnä huonoa teatteria? Naurettavaa farssia.

Ne, jotka tuollaisissa vaaleissa äänestivät, tuskin uskalsivat äänestää muuta kuin Putinia tai Putinin valitsemia vastaehdokkaita. Putinin tavoitteena lienee jatkaa niin kauan presidenttinä, kun aika tekee tehtävänsä seniiliyteen Usan presidenttien malliin ja joku uskaltaa sitten syrjäyttää hänet.

Persujen touhuja on käsittämätöntä myöskään ymmärtää. Sananvapautta vaativat persut kampeavat Teuvo Hakkaraisen eurovaaleista, kun eivät uskalla sanoa Teuvon olevan liian juntti kylmille ja tunteettomille nykypersuille. 

Sitten vielä ivaillaan ja naureskellaan omille köyhille äänestäjille saksi- tai leikkuulautakuvilla. Nykypersut eivät taida tietää hekään mitä köyhyys on, sen paremmin kuin muutkaan puolueet. Nykypolitiikka on täyttä farssia Suomessakin.

Luojan kiitos kansalle valheet ovat avautuneet ja persujen että kokoomuksen kannatus laskussa. Minulla on tutina, että tästä hallituksista tulee historiallinen, kuten kaikki nykyään on. Nimittäin hyvinvointivaltion romuttamisessa.

Sitten vielä. Oletteko huomanneet kun nykymainoksissa isät esitetään aina hölmöläisinä. Siis tietenkin tavalliset suomalaiset miehet. Eikö nykyään pitänyt olla sukupuolisensitiivisiä? Miksi mainostajilla on pakonomainen tarve naureskella suomalaisille miehille?

Kommentit

Suositut tekstit