Karita Mattila kertoi saaneensa seksiä - somekansa kohahti, ja miten ihmeessä seksi on yhä tabu?

Oopperadiiva Karita Mattila, noin 60, kohautti pari päivää sitten kerrottuaan Twitterissä saaneensa seksiä. Kuten arvata saattaa, niin kohuhan tästä tuli. Iltapäivälehdet raportoivat salamana ja ihmiset joko iloitsivat tai paheksuivat.

Minä kuulun iloitsijoihin. Jos joku saa seksiä, se on aina iloinen asia. Niin paljon kun on ihmisiä, jotka eivät saa. Suomalaiset kun tyytyvät usein nykyään tumputtamiseen yksin ja se on väärin. Ihmisten välinen seksi kuuluu kaikille aikuisille. 

Sen verran on tosin heti pilattava iloa, että jos 60-vuotias miesoletettu olisi sanonut saman, niin hän olisi inhottava, likainen törkyvaari. Tässä tilassa kun tasa-arvomme on. 

Nainen jos kertoo julkisesti saaneensa seksiä se on voimauttavaa, mutta jos mies tekee saman, se on jotenkin likaista ja rumaa. Mokoma sugardaddy, eihän se voi ilmaiseksi enää saada. 

Ironista kyllä, ennen asiat olivat päinvastoin. Miehet rehvastelivat seksiseikkailuillaan, kun naiset vaikenivat niistä visusti kunnian menettämisen pelossa. 

Mutta mielenkiintoista on se, miten seksi voi olla yhä tabu. Vielä vuonna 2022 kohauttaa, jos joku kertoo saaneensa seksiä. Vieläpä seniori-ikää lähentelevä, arvostettu legenda, kuten Karita. Samalla tavoin jokin aikaa sitten taivasteltiin, kun Vesku Loirin elämäkerrassa oli reippaita kertomuksia Veskun seksiseikkailuista. Tosin kaukana nuoruudessa.

Osa sanoo, ettei makuuhuoneasiat kuulu julkisesti rehvasteltaviksi. Miksi ihmeessä eivät kuulu? Seksinhän pitäisi olla kuulua normaalina asiana elämään, kunhan sillä ei loukata seksipartnerin tunteita kertomalla aktista julkisesti niin että partnerin tunnistaa. Mutta jos hänen nimeään edes mainita, niin mitä pahaa asiassa on?

Kommentit

Suositut tekstit