Voi Suomi-parka, osa 3!

Olkaa huoletta. Jos elämä tuntuu ankealta, niin kohta Helsinkiin valmistuu sateenkaaritie vihreiden aloitteesta. Kyllä tuolla sateenkaaritiellä elämä muuttuu nyt jokaiselta paremmaksi. Tämähän on kuin Ihmemaa Ozista tämä Suomi.

Ukrainassa ei ole sota laajentunut vieläkään. Aina luotettava CIA ennusti Venäjän hyökkäystä jo keskiviikoksi. Sitä ei tullut. CIA onkin luotettava lähde. Hehän ennustivat Irakin joukkotuhoaseet, joita ei sitten todellisuudessa ollut. Oikeat terroristit kyllä livahtivat heidän silmiensä alta WTC-iskuja tekemään. 

Putin vetää länsimaita kuin pässiä narussa. Ainakin vielä. Kukaan ei tiedä, mitä todellisuudessa tapahtuu. Ja ennen kaikkea koska. Mahdollista on, että koko homma on Putinin järjestämä show tehdäkseen länsimaat naurettaviksi. Siinä hän on jo onnistunut. 

Suomalaiset reserviläisetkin ovat Ukrainan kriisiä seurannutta sodan uhkaa säikähtäneet. Siviilipalveluskeskuksessa ovat ovet käyneet tiuhaan, kun suomalaiset reserviläiset uutisen mukaan ovat halunneet sivareiksi.

Ja on tämä koronavirus tuonut länsimaiden todellisen pirran pintaan. Koronarajoitukset avasivat Pandoran lippaan. Kanadassa mielenosoittajilta suljetaan pankkitilit, muualla potkuja ja eristämistä, jos ei suostu ottamaan rokotusta. Nyt kun lipas on avattu, niin aukeaako kaikenpuolisen syrjinnän portti? 

Ai niin syrjinnästä. Niin ja muistathan, että syyttäjä voi vaania sinua Suomessa jopa vuosikymmenien takaisista kirjoituksista, kuten tapaus Päivi Räsänen osoittaa. Syyttäjä voi kohta päättää, mitä sinulla on oikeus sanoa ja mitkä sinun arvosi ovat. Ja ovatko ne rikollista toimintaa, jos ajattelet väärin. 

Sinulla valitettavasti taitaa olla paperit, mutta jos olisit maassa oleskeva, poistettavaksi jo maasta määrätty (todennäköisesti elämäsi kunnossa oleva nuorehko mies), niin sinulla olisi kohta kissanpäivät. Pääset salassapidettävässä paikassa heti terveydenhuoltoon, lääkkeetkin saat mukaasi, ja nyt kohta ei ole enää merkitystä saatko koskaan oleskelulupaa tänne. 

Hallitus suojelee sinua. Valitettavasti viet myös voimavaroja niiden oikeiden hädänalaisten pakolaisien auttamiselta. Mutta ei hätää. Helsingin kaupunki on oikein sorvannut oppaan, mistä kaikkialta saat apua, vaikka sinulla ei olekaan oleskelulupaa. Vapaaehtoisiakin varmasti löytyy apuun. 

Kaikki odottamaan nyt siitä sitä sateenkaaritietä.

Kommentit

Suositut tekstit