Voi maailma-parka, osa Elon Musk ja Qatar, dickpicit yms...

Ja erittäin markkinahenkistä joulunodotusta kaikille. Tänäkään vuonna en osta ensimmäistäkään lahjaa ja tuskin myöskään saan. 

Mutta nyt runkkareihin. Nyt on runkkareille kovat ajat luvassa. Nimittäin dick piceistä herähtää kutsu käräjille, jos picin kohde näin haluaa. Ja pitääkin haluta. Kuvottavaa. Itse olen ihmetellyt joidenkin intoa lähetellä kullinsa kuvia useimmiten kai naisille. Mitä he siitä saavat?  Ilmeisesti jonkinlaista kiihotusta.

Sitä olen tässä dick picien lisäksi ihmetellyt, miten ihmiset jaksavat innostua Elon Muskista. Tai oikeastaan vihata häntä.

Miten jotkut jopa seuraavat hänen lentojaan ympäri maailmaa? Kaveri on muiden miljardöörien tavoin itsekäs mulkku toki, mutta minua ei voisi vähempää kiinnostaa missä hän on. Tai mitä hän tekee. Minun kurjuuteeni sillä tuskin on mitään vaikutusta. 

Jos hän nyt on ostanut Twitterin, niin ei kai se hänestä mitään diktaattoria tee. Ihmiset kauhistelevat tiettyjä ihmisiä, oikeastaan tietämättä mitä kauhistelevat. Kun kauhistella vain täytyy, kun jostakin on luotu paholainen. 

Musk oli todistettavasti Qatarin kisoissakin. Huvittavinta oli, kun ihmiset uhkasivat boikotoida Qatarin jalkapallokisoja. Finaalia katsoi pelkästään Suomessa miljoonia. Se siitä boikotoinnista. Minusta kaikki ammattilaisurheilu on enemmän tai vähemmän pönäköiden pomomiesten pilaamaa. Rahastahan urheilussa on perimmältään kyse. Kaikki eivät todellakaan pelaa.

Rahasta on myös kyse Harry/Meghan-jupakassa. En ymmärrä, miksi heistä jaksetaan kirjoittaa viikosta toiseen. Lukeeko joku niitä juttuja? Itsehän he halusivat lähteä omille teilleen. Miksi täytyy rahastaa omilla sukulaisillaan loputtomiin, jos haluaa elää omillaan. 

Seuraavalla kerralla sitten taas voivotellaan enemmän Suomea...

Kommentit

Suositut tekstit