Onlyfans ei ole niin paha kuin mitä annetaan ymmärtää

Viime aikoina olen tehnyt erääseen netin viihdelehteen Onlyfans-sisällöntuottajien haastatteluja. Pakko myöntää, että itsellänikin oli aiemmin ennakkoluuloja Onlyfansia kohtaan. Ja niin on monella muullakin jopa julkisuudessa asti. 

Yllätyin, että useimmiten nämä nuoret naiset (vanhempiakin sisällöntuottajiakin muuten on) eivät vastaa lainkaan sitä kuvaa, mitä heistä on luotu. He eivät ole tyttörukkia, jotka myyvät netissä alastonkuvia ja -videoita edes jostain rahaa saadakseen.

Onlyfans-alusta toki vetää välistä, mutta moni heistä vakuuttaa todella määrätietoisilta Onlyfansia tehdessään. Suomessakin jotkut jopa elävät Onlyfansilla. Monille Onlyfans on päivätyö. Kaikki eivät edes näytä ns. kaikkea. Ihmisillä on erilaisia fetissejä todella paljon ja Onlyfansin sisällöntuottajat voivat toteuttaa niitä. 

Miehiä syytetään aina halusta kontrolloida naisen vartaloa, mutta Onlyfansin kohdalla kai suurimmat kriitikot ovat toisia naisia, jotka haluavat kontrolloida toisten naisten vartaloita ja eritoten sitä, tehdäänkö vartalolla rahaa toisten naisten omasta vapaasta tahdosta. Ristiriitaista ja hämmentävää. 

Mielestäni naisella on oikeus tehdä omalla vartalollaan mitä haluaa. Jos hän haluaa näyttää sitä korvausta vastaan muille, niin eihän sen pitäisi muille kuulua. Kaikki naiset Onlyfansissa eivät muuten vastaa nykyään vaadittua laihuutta. Pulskempiakin löytyy ja heille omat ihailijansa.

Monet haastettelemistani naisista kertoivat nauttivansa siitä kun tietävät heidän kanavansa tilaajien nauttivan heidän tuottamastaan sisällöstä. En oikein näe mitään väärää siinä. 

Onlyfansin naiset ovat seksuaalisesti aika vapautuneita, heitä tuskin pelottaa, että kuvat voivat löytyä jostain netistä. He ovat omalla tavallaan aivan uudenlaisia feministejä.

Kommentit

Suositut tekstit