Oletko Pride-kelpoinen?

Tällä viikolla kohu nousi kun Pride kieltäytyi hyväksymistä kokoomusta ja keskustaa sponsoreikseen ja siis ei tervetulleiksi iloiseen ja suvaitsevaan Pride-joukkoon. Onko muuten persut bannattu jo aiemmin, kun heistä ei puhuttu mitään? 

No. Hetken päästä sitten Pridesta seliteltiin, että kokoomuslaiset yksilöinä on tervetulleita. Täytyy olla aika vähän itseään kunnioittava kokoomuslainen tai kepulainen, jos julkisen nöyryytyksen jälkeen menevät vielä marssimaan.

Sinänsähän lähes kaikki yritykset ja yhteisöt hakevatkin Pridesta vain hyve-pisteitä ja sitä osataan Pridessa käyttää hyväksi. Heistä on tullut eräänlainen suvaitsevaisuuden inkvisiittori. Muutama henkilö jossain kokouspöydässä päättää, kuka on vihamielinen seksuaalivähemmistöjä kohtaan ja kuka ei. 

Aika surullista. 

Ja tähän touhuun on laajalti suostuttu ellei jopa madeltu Priden edessä. Uskaltaisin jopa väittää, että moni seksuaalivähemmistöön kuuluva ei tämänkaltaisen Priden kanssa halua olla enää tekemisissä. 

Osa on jopa heistä todennut, etteivät he koe mitenkään ihmisoikeuksiaan loukatun, mikä on Priden perusväittämä, jota se toistaa hamaan loppuun asti. 

Puhumattakaan tavis-Jormasta tai Jaanasta, jotka eivät kyllä enää sankoin joukoin lähde Pride-kulkueeseen. Jos nyt aiemminkaan kävivät. Ja aika itseän nöyryyttävän täytyy tulevan pääministerinkin olla, jos vielä menee Pride-marssille. 

Hyväähän tässä on se, että ehkä se hysterioihin taipuva kansanosa näkee tuon Priden läpi. Se on suvaitsematon, joidenkin mukaan lähes kulttimainen liike. Kieltämättä tuntuu jo siltä.

Kommentit

Suositut tekstit