Haluan takaisin harmaan ja tylsän politiikan

On tämä maailma ja Suomi mennyt hulluksi. Tai on ollut jo pitkän aikaa. On ikävä vanhaa harmaan politiikan aikaa. Kuiva konsensus oli parasta Suomen hyväksi. Se aika tuskin vain palaa.

Venäjällä taas järjestetään eriskummallinen vallankaappausyritys, josta ei tiedetä, oliko se edes totta vai ei. Iloittiin että rosvopäällikkö-kokki saisi vallan Venäjällä Putinin sijaan. Olisiko se ollut muutos parempaan? 

Vai vedettiinkö vain CIA:lta vain rahat pois vallankaappausyrityksen organisoimisessa. Hehän ovat kaataneet lukuisia laillisesti valittuja hallituksia maapallollamme. Vai oliko kaikki Putinin teatteria? Oikein kukaan ei tiedä. 

Suomessa taas on käynnissä eriskummallinen natsikohu. Muutama peräkammarinpoika natsi tästä maasta varmasti löytyykin. Junnila on täysi idiootti toki, jos natsiasioilla vitsailee ja on vieläpä niin arvostelukyvytön, että menee puhumaan natsihenkisten kansallismielisten tilaisuuteen. 

Mieleen toki plupsahtaa demareiden Hussein al-Taeen juutalaisvihamieliset kommentit ja äärimuslimien ihannointi. Hän sai anteeksi menneisyytensä toilailut, mutta saako Junnila? En usko. Ellei sitten Junnila muutenkin jatka idiotismiaan.

Itseään suvaitsevaisena pitävät on saatu ainakin somemoraaliposeeraamaan tämän jupakan ansiosta, joten lopulta kai kaikki voittavat. 

Omasta mielestäni natsi-sanaa viljellään nykyään liian heppoisesti. Jos mielipiteesi on jostain syystä ikävä, olet heti natsi tai vähintään edes putinisti. Minusta tämä on loukkaavaa ihan oikeiden natsien uhrien muistolle.

Suomen politiikka ei ole ollut mustavalkoisempaa vuosikymmeniin. Oikeiston mielestä kaikki mitä he tekevät on oikein ja tietenkin vasemmisto ajattelee, että kaikki mitä he tekevät on oikein. 

Jos ajatellaan vaikka tätä noloa Paavo Arhinmäen graffittitouhua, jossa keski-ikäinen varakas apulaispormestari ilmeisesti humalassa toteuttaa päähänpistojaan. Ymmärrän häntä kyllä. Minunkin on vaikea hyväksyä olevani keski-ikäinen mies, kun nuoruus on jo takana ja humalassa on nolannut itseni lukuisia kertoja.

Ainoa missä oikeisto ja vasemmisto taisivat olla yhtä mieltä, niin Lenininpuiston nimen muuttamisessa. Sehän Lenin varmaan katoaakin sillä historiankirjoista.

Marskin patsaita ja teitä ja puistoja, luoja ties mitä, löytää taas löytyy jokapuolelta, vaikka hänkin hyväksyi omassa maassaan kansanmurhan sisällissodan aikana ja varsinkin sen jälkeen. 

No. Tämä on tätä.

Kommentit

Suositut tekstit