Rammsteinin likaiset sedät

Tuota Rammstein-bändin seksiahdistelujupakkaa on ollut mielenkiintoista seurata. Ainakaan tätä kirjoitettaessa yksikään syytös ei ole mennyt vielä oikeuteen. Enkä usko että meneekään.

Itse en edes bändiä fanita, koska musiikki on aivan liian meluisaa minun makuuni, joten en heitä puolustele. Enkä kenenkään ahdisteluakaan. Joskin arvostan Rammsteinin poliittisesti tiedostavia biisejä. 

Valitettavasti Rannstein oilasi maineensa sillä basckstage-touhuilla, koska pitäisihän heidän ymmärtää, että kohuhan siitä syntyy. Miesten ei kannata tehdään yhtään mitään nykyään, mielellään edes puhua vieraille naisille. Varsinkin jos joku haluaa kostaa, jos ei ole päässyt bäkkärille.

Bändin tulevaisuus on romutettu, en sitten tiedä, oliko se naisvaltaisen toimittajakunnan tarkoituskin. Ehkä jopa odotettu. Rammstein oli ennen tiedostava ja suosittu bändi, nyt se on sitten yhtäkkiä likaisten setämiesten joukkio.

Rohkenisin väittää, että Rammstein bäkkärijuhlinnat kauniine pimuineen ovat tänä päivänä enemmän poikkeus kuin sääntö. Sellainen kuva on haluttu ihmisille antaa, että likaiset sedät ovat yhä nuorten tyttöjen kimpussa bändissä kuin bändissä. 

Ja jos naiset vapaaehtoisesti itse haluavat tulla juhlimaan tarkoin valitusta joukosta niin entä sitten. En itsekään halua juhlia kaikkien kanssa. Yhtäkään väitettyä huumamista puhumattakaan raiskauksista ei ole todistettu todeksi tähän mennessä. Jospa olisivat vain itse juoneet liikaa ja hävettää jälkikäteen. 

Ilmeisesti Rammsteinissakin näin (epäasiallisesti) on toiminut vain laulaja, jolla tuntuukin olevan turhan suuri innostus seksijuttuihin. Minusta mielestäni se on vähintäänkin arveluttavaa tänä päivänä, vaikka seksiaddikteja sinänsä on enemmän kuin koskaan, koska seksiä on jokapaikassa. 

Sinänsä kulli purskuttamassa vaahtoa lavalla yleisön päälle on mautonta, kuten ilmeisesti Rammsteinin keikalla tehdään, mutta eikö sitä ole paskaakin yleisön päälle heitelty peräti teatterissa. Hyvän maun rajat ovat tietty nykyisin helposti rikottavissa.

Kommentit

Suositut tekstit