Voi Suomi-parka: Oletko natsi vai kommari?

Tämä on vähän jatkoa edelliselle kirjoitukselleni, mutta tämä Suomen politiikka saa yhä uskomattomampia piirteitä. 

Tragikoomisia suorastaan. Enää ei Amerikalle naureskella, että kyllä ne siellä ovat jakautuneet kahteen leiriin, kun ihan samanlaista touhua täälläkin vasemmiston ja oikeiston kanssa. Molemmat kun ovat vakuuttuneita oikeassa olostaan ja halveksuvat toista. Ja ennen kaikkea kaivelevat törkyä toisistaan.

Vasemmiston on vaikea niellä vaalitappiotaan ja heidän trollinsa etsivät lähes hysteerisenä natsiviitteitä jopa pesukarhuista. Persut taas eivät halua siivota natsihölmöläisiä riveistään pois, vaikka se olisi pitänyt tehdä kauan sitten. Orpo pääministerinä taas on täysin neuvoton, sillä ilmeisesti laski, ettei näin kovaa iskua olisi heti alussa luvassa. Ihme on, jos hallitus pysyy kasassa loppuun asti.

Nyt sitten vasemmisto että oikeisto kaivelevat toistensa nuoruudenkuvia ja -tekstejä, että löytyisikö jotain paskaa. Ja sitähän löytyy aina. Kuka helvetti ei olisi elämässään tehnyt jotain hullua. Jos ei ole, hän ei ole elänyt.

Erikseen ovat vielä tyypit, jotka keskittyvät mustamaalaamaan Suomea maailmalla. Ihan suomalaisilta ne jutut ulkomailla ovat tulleet "äärioikeistohallituksesta".  Sitten kauhistellaan, kun ulkomaanlehdetkin jo näin kirjoittavat Suomesta. No mistäköhän syystä?  Mikä mahtaa olla tällaisten propagandistien motiivi? Onko persuviha niin kovaa, että se sumentaa jo ajattelun.

Media sitten meni Journalistiliiton tiedotteella osapuoleksi tähän touhuun, kun nuori naistoimittaja joutui myrskyn silmään. Tietenkin vasemman laidan avuksi. Setämiestoimittaja olisi varmasti saanut Journalistiliiton puolesta olla aivan rauhassa "maalitettavana". Tuskin hänen puolestaan olisi somekampanjaa luotu.

Minua on syytetty elämässäni niin natsiksi, persuksi, kokkariksi, putinistiksi. En oikein tiedä, sitten mitä näistä olen. Miten olisi suomalainen? Nykyisin on joku vimma leimata ihminen aina joksikin. Tietenkin joksikin ikäväksi. 

Ja tämä hulluus ja hysteria, mikä on vallalla on levinnyt kaikkeen. Et pääse edes Provinssi-rokkifestareille, jos ajattelet väärällä tavalla. Samassa Provinssirockissa sitten taas kourittiin naisvieraita, samalla kun kansanedustaja heitetään ulos, kun ei suostu myöntämään, että pojilla voi olla pillu. 

Milloin tästä Suomesta tuli tällainen?

Kommentit

Suositut tekstit