maanantai 18. syyskuuta 2023

Voi Suomi-parka. osa hallitus kyykyttää köyhiä ja vasemmisto ei vain herää köyhien puolustamiseen

Välillä on höykytettävä hallitusta tai ainakin sen päätöksiä. Sillä sekin höykyttää köyhiä.

On täysin käsittämätöntä, että miljardien vaje budjeteissa laitetaan köyhimpien maksettavaksi. Samaan aikaan kuin yli 15 000 euroa kuukaudessa saavat peräti verohelpotuksia eniten. 

Ikään kuin tuota tuloluokkaa nauttivat enää juuri rehellisesti veroja maksaisivatkaan vaan kierrättävät mitä monimutkaisempien rahoitusjärjestelyjen kautta siinä missä sometähdetkin. Kuka muuten väittää, että sometähdet ovat tyhmiä ja turhia. Raha-asiansa osaavat hoitaa toisin kuin minä, mutta minä olenkin antisometähti.

Kiva nähdä miten hallitus ratkaisee pahan asuntodilemman varsinkin pk-seudulla, jossa myös vuokrat ovat kalliita. Jos menetät asumistukea, sinun on pakko hakea toimeentulotukea, jos sitäkään saat. 

Hallituksen neuvo: muuta halvempaan asuntoon! Mistä vitusta löydät halvemman vuokra-asunnon pk-seudulta? Eivätkä kaikki ole valmiita muuttamaan maallekaan.

Jos tämä asumistukihulluus menee läpi kaikessa kovuudessaan, ihmiset menevät joko kadulle tai sitten toimeentulotukimenot vain paisuvat. Ja jotkut heistä käyvät töissäkin, jotka nauttivat näistä etuuksista. Suomessa kun pieni palkka ei vain riitä. 

Ja jotta hulluus oli riittävän paha, hallitus poistaa oikeuden tienata etuuksien ohella 300 euroa kuukaudessa. Eli hallitus ei edes kannusta töihin, mikä tämän kaiken hulluuden tarkoitus oli. 

Toivottavasti vasemmisto heräisi jo rasistisekoilujensa sijasta tämän kaiken muun vääryyden estämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti