Voi Suomi-parka, osa: Maabrändi ontuu

Kävitkö jo Me emme vaikene-mielenosoituksessa? Aikamoinen mielenilmaus olikin, sillä siellä näytti olevan uutiskuvien perusteella noin kourallinen rasismia kokeneita. 

Suurin osa näytti sellaisilta aika keskiluokkaisilta vasemmistolaishenkiseltä porukalta, jotka saivat selfiensä mielenosoituksesta ja voivat olla tyytyväisiä tämän ankaran rasisminvastaisen työn jälkeen. 

Seuraavassa Me emme vaikene-mielenosoituksessa tuskin on enää ketään. Paitsi tietenkin kulttuuriväkeä niin että päät yhteen kolisevat.

Ajat ovat kovat, onhan Ukrainan sota ja inflaatio. S-ryhmä kaksinkertaisti kuitenkin tuloksensa ja veikkaan, että muutkin ruokakauppaketjut seuraavat perästä. Näin sitä rahastetaan oikein isänmaallisilla talkoilla ihmisiä, joilla taas on aina vain vähemmän rahaa.

Mutta se niistä. 

Suomalaisilla alkaa olla Euroopassa ja muualla maailmassa erikoislaatuinen maine. Tiivistäen voisi sanoa, että meitä pidetään kohta hitlertervehdyksiä viljelevinä kissantappajarasisteina. 

Osittain näin omasta syystä. Suomestahan olla aktiivisesti yhteydessä maailman lehdistöön, kun halutaan lyödä poliittista vastustajaa Suomessa.

Demareille pilkka kävi omaa nilkkaan. Oli jotenkin nurinkurista, kun Antti Lindtman puheessaan kehui, että nyt rasismilla on kasvot, tarkoittaen tietenkin persuja. 

Mutta Euroopan lehdistössä leviää hänen kuvansa saunaillassa kera natsitervehdyksien. Ja kaiken huipuksi hän junttasi kissantappaja-Näkkäläjärven puoluesihteeriksi. 

Ihmisen täytyy olla jolla tavoin häiriintynyt, jos hän tappaa kissoja huvikseen, vaikka olisi nuori ja hulluna humalassa.Hän tosin vielä valehteli eurovaaliehdokkaaksi ryhdyttyään rikosrekisterinsä olevan puhtaan. Kukapa haluaisi profiloitua kissankiduttajana.

Suomessa kaivellaan nyt kaikki menneisyydestä uralla esiin. Onneksi en ole poliitikko, meikäläiseltä löytyisi vaikka mitä helmiä riepoteltavaksi. Kukaan tuskin on pulmunen ja jokaisesta löytyy jotain paskaa, jota myöhemmin häpeää ja katuu.  Anteeksiantoa ei Suomessa ole luvassa koskaan, olit sitten poliitikko tai et.

Tässä Suomen maabrändissä sitä olisi tutkijoille tutkittavaa, sen sijaan, että tutkivat kaiken maailman älyttömyyksiä puolella miljoonalla eurolla. Yliopistot alkavat olla jo valitettavasti lost case näin lontooksi todettuna, sitähän kieltä sitä yliopistoissakin käytetään.

Kommentit

Suositut tekstit