Sirkushuveja kansalle


Ihmisiä tuntuu nykyisin kiinnostavan poliitikkojen ihmissuhdesotkut. Tai en tiedä kiinnostaako, mutta ainakin niistä kirjoitetaan. Vanhasen Matin ex-nettiheila ainakin on joka ikisessä lehdessä, vaikka ei kuulemma julkisuutta kaipaakaan.

Liittyyköhän Matti nyt muuten Timo T.A.Mikkosen ja kumppaneiden seuraan naisten ykkösinhokkina, kun jätti heilansa kylmästi. Naisethan kun eivät tuota jättämisen taitoa sitten näemmä osaa. Tai se ainakaan ole yhtä halveksuttavaa lehtien mielestä.


Jotenkin käy sääliksi nykyhuippupoliitikkoja, jotka ovat kovan julkisen paineen alla. Ennen vanhaan melkein jokaisella poliitikolla oli rakastajattariakin, eikä siitä numeroa tehty. Nyt jo pikkujouluissa saa olla varovainen, jos meinaa tanssia vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa.

Eniten minua melkein ällöttää, kun poliitikkojen on tungettava itsensä kaiken maailman viihdeohjelmiin. Olen sen verran konservatiivinen, että minusta hömppäohjelmat eivät poliitikoille kuulu. Sitä vartenhan meillä on jo valmiiksi kainen maailman turhia julkkiksia. Mitä lisäarvoa saa siitä, että kuluttaa naamansa turhissa ohjelmissa. Vai kiinnostaako äänestäjiä oikeasti enää vain se, että naama on tuttu, eikä harrasta nettitreffejä.

Perinteiset tupaillat ja muut poliittiset tilaisuudet  eivät yksinkertaisesti vedä väkeä. Olen itse sen huomannut. Kansa kaipaa sirkusviihdettä Rooman valtakunnan tapaan ja miksi ei kaipaisi. Puolueet kun muistuttavat pikkuhiljaa toinen toisiaan. Kaivattaisiin vähän räväkkää erottumista, ei mitään brändättyä, vaan ihan rehellistä poliittista väittelyä.





Kommentit

Suositut tekstit