Esa Iltatyttönä



Kaikkihan me tiedämme Iltatytön Iltalehdestä ja sen legendaarisen kysymyssarjan. Älkää pelästykö, en riisuudu, kuten näette. 

Ikäni: 32.

Kotipaikkani: Vantaa.

Horoskooppini: Rapu.

Lempivärini: Vaaleansininen ja oranssi.

Millainen luonne olen: Vaihteleva. Apaattisesta aktiiviseen. Pääasiassa kuitenkin rauhallinen ja ystävällismielinen.

Mies, joka saa minut syttymään: Sorry guys. Ette saa minua syttymään.


Suosikkinäyttelijäni: Al Pacino, Robert de Niro, Russell Crowe, Vivian Leigh, Romy Schneider, Marlon Brando, Marilyn Monroe.

Mielimusiikkini: Laidasta laitaan kuten useimmilla iltatytöillä.

Autiolle saarelle ottaisin mukaani: Mussukan, kännykän, musiikkia ja kaljaa ja syötävää ja ystäviä.

Terveiseni Iltalehden lukijoille: Älkää uskoko kaikkea mitä luette.

PS. Voiko mikään olla ärsyttävämpää kun nämä britneyspearsit, jotka tulevat Suomeen, eivätkä anna edes median kuvata. No, ei mediasta väliä, mutta törkyhintaisilla lipuilla pitäisi lipun maksaneiden saada kuvata niin paljon kuin haluavat.

Hesarin yleisönosastolla ollaan käyty pidempää taistoa pyöräilijöiden ja muiden liikkujien kesken. Itsekin voin liittyä pyöräilijöiden sättijöihin. Olen lopen kyllästynyt alamäessä noin kuuttakymppiä ohivilahtaviin pyöräilijöihin. Mikä siinä kellossa on, ettei sitä osata käyttää. Pahimpia ovat nämä pyöräilijät, jotka erottaa pyöräilijän univormustaan jo kilometrin päästä, pyörä on kalliimpi kuin halpa auto ja vaatteet viimeisen päälle a la pyöräilijä. Jos kaikki autoilijat ajaisivat yhtä vastuuntunnottomasti, valitusten määrästä ei tulisi loppua.

Onkohan muuten tämä vuosi erityisen hyvä oravavuosi? Niitä tuntuu olevan jokapuolella. Yksikin kiipeili itsensä latistaneena pitkin seinää toissapäivänä.

Ja niin. I still got it. Yhä 32-vuotiaana minulta kysyttiin paperit. Myyjä tosin sanoi että hänen kauden papereittenkysymisennätyksensä oli vuonna 1973 syntynyt, joten siihen minulla on vielä matkaa.

Voiko muuten mikään olla turhempaa kuin Twitter. Itse menin siihen liittymään, mutta en ole vieläkään keksinyt, mitä sillä voi tehdä sellaista, mitä Facebookilla ei pystyisi tekemään.

Kommentit

Suositut tekstit