Vonkaaja-Vornaselle kova hinta känni-illasta

Vaikka rohkenen väittää tietäväni jotain politiikasta, minulla ei ennen viime viikkoa ollut aavistustakaan kuka on persukansanedustaja Timo Vornanen. Näin varmasti monella muullakin  sama ongelma. 

Nyt hän on koko kansan paha poika ja superjulkkis.

Persuilta näitä kohuedustajia aina vain  pukkaa. Vornanenkin vielä poliisi ja naimisissa oleva perheenisä, joka tunkee nuorten tyttöjen baaripöytään ja ammuskelee sitten ulkona, kun ei irtoa ja kilpakosija jo paikalla. 

Kaikkea sattuu, kansanedustajallekin. Ainakin persulle.

Jos Vornanen tutkinnan jälkeen saa syytteen ja todetaan syylliseksi, niin aseella uhkailu ja jo sen kantaminen yleisellä paikalla täyttänee jonkun rikoksen tunnusmerkistön. 

Persut erottivat hänet edes ennen mitään tuomiota pikapikaa ryhmästään, koska haluavat olla nykyään salonkikelpoisia kokoomuksen kavereita köyhää kansaa eli äänestäjiään kurittamassa.

Vornasen tapausta on turha verrata Sanna Marinin humalaisen huuruiseen bailaamiseen tai edes demareiden Antti Lindtmanin humalanhuuruiseen ja alastomaan natsitervehdykseen poikien saunaillassa. Nämä olivat noloja tapahtumia, mutta eivät potentiaalisia rikoksia.

Hulluinta on, että monia tuntuu Vornas-keississä eniten ärsyttävän, että yli 50-vuotias setä oli yrittänyt päästä 18-vuotiaiden tyttöjen pöytään. Koska sehän on ällöttävää. Setämieskaunassaan ihmiset ovat uskomattomia. Eihän Vornanen tyttöjä käsittääkseni mitenkään vahingoittanut. 

Vornasella tosin on alla huomautus ex-työnantajaltaan sopimattomasta käytöksestä, jonka voisi kuvitella olevan kourintaa tai ehdottelua naispuoliselle kollegalle.

Se on sitten tietenkin eri juttu, jos Vornasen kanssa samoja ikiä oleva Susanna Penttilä kertoo nuorten miesten haaremistaan, josta valitsee kulloinkin haluamansa. Tämä ei tietenkään ole ällöä ihmisten mielestä.

Oli Vornanen loppujen lopuksi syyllistynyt rikokseen tai ei, niin hän on jo menettänyt kaikki. Poliisiin ei ole paluuta, ensi kaudelle häntä ei yhden miehen ryhmästä eduskuntaan valita ja hyvinkin avioliittokin menee. 

Kova hinta känni-illasta.

Kommentit

Suositut tekstit