Synnyitkö mieheksi? Voit unohtaa julkisen surun

Suomi on siitä jännä maa, että tasa-arvosta puhutaan ja sitä vaaditaan, mutta ainoastaan silloin kun kyse on naisista tai vähemmistöistä.  Kerta toisensa jälkeen. 

Kaikki miehet ovat naisjärjestöille uhka. Heidän olemassaolonsahan perustuu miesvihaan, mutta naisviha tuo heille taas rahaa. Sitäkin tietenkin on. Eipä sitä pysty kiistämään.

Valkeakoskella tapettiin tyttä ja Nokialla poika. Molemmat valitetttavia tapauksia. Tytön tapauksesta nousi valtakunnallinen haloo ja hallituskin pahoittelee ja keskustelee eduskunnassa. 

Naisjärjestöt aloittavat miesvihaisen kampanjan välittömästi käyttäen hyväksi tapausta rumasti. Nyt  surmaajakin oli suomalainen mies, eikä maahanmuuttaja, niin mitään ei tarvinnut säästellä. 

Mies on heille ilmestyskirjan peto, aina vaarallinen naista kohtaan. Metsän karhukin vähemmän vaarattomampi tapaus. 

Naisjärjestöt ja varmaankin myös naistoimittajat herkuttelivat, kun tappajasta paljastui naisvihaisia puolia. Nyt ne miehet pistetään vastuuseen. Ja kaikki miehet. Tässä ei voi nyt epäonnistua.

Ja miehet eivät saisi edes loukkaantua vaan heidän pitäisi itse haukkua itseään pedoksi, vaikka  mies ei olisi koskaan tehnyt mitään pahaa. He ovat uhriutujia suuttuessaan vain naiset saavat olla uhreja.

Ikäänkuin miehet eivät tappaisi toisiaan naisia enemmän, hakkaisi ja muutenkin kaltoinkohtelisi. Mutta kun tämä ei ole merkityksellistä. Vain naiset ovat.

Entä sitten pojan tapaus? Muutama lyhyt juttu lehdissä. Ja yksinäisen kynttilän paloturvallisuudesta oltiin helteillä huolissaan. 

Niin. 

Pojan tai miehen elämä ei ole Suomessa yhtä arvokas kuin tytön tai naisen.

Edit. Nokian tapaus ei osoittautunut henkitikkseksi, mutta muitakin esimerkkejä löytyy.

Kommentit

  1. Pistäisin tuon naisjärjestöt kyllä lainausmerkkeihin. Mutta yleisesti ottaen nuorilla naisilla menee juuri nyt paremmin kuin nuorilla miehillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Ja henkirikoksen uhri lienee useimmiten myös mies.

      Poista
  2. Onhan näitä. Loirin muistaminen meni joidenkin mielestä liian pitkälle, Jope Ruonansuuta ei olisi saanut kutsua taiteilijaksi ja Amerikassa aikuisviihdetaiteilija Mia Khalifa antoi juhla-alennuskoodin OnlyFans-sisältöönsä: kertoi viestissään Henry Kissingerin kuoleman olleen kaunis päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo miesjulkkiksia ei saisi kuulemma muistella liikaa. Tuo Mia Khalifa pääsisi itse hengestään jos menisi vielä muslimimaihin. No tämä maailma on uskomaton.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit