Tuhoaako Eurooppa itse itsensä pakenemalla todellisuutta?

Nämä Englannin mellakat ovat hämmentäviä. Eikä vähiten uutisoinnin takia. Media kiven kovaan väittää, että kyseessä on äärioikeiston ja Putinin masinoima tapahtumaketju. Mistään muusta ei kuulemma ole kyse.  Tämä on todellisuuspakoa, joka on suosittua nykyään.

Oikein mitään raakaa faktaa tästä vain ei ole, että kyse olisi vain ja ainoastaan Putinin ja äärioikeiston juonesta. Puolueetonta tutkimusta ei ole ja kun media ja tutkijatkaan eivät edes ole nykyään puolueettomia. 

Todisteena on vain yksi tviitti, jossa pikkutyttöjen puukottajan arveltiin olevan muslimi. Tuo tviitti taisi vain katkaista kamelin selän ja mellakat alkoivat.

Kaduilla näyttävät näkemieni videoiden perusteella marssivan niin perusbritit kuin muslimitkin. Natsitervehdyksiä en ole nähnyt. Kuitenkaan muslimien marsseista et mediasta saa lukea. Media on täysin kyvytön uutisoimaan enää mistään edes kaukaisesti objektiivisesti. Varsinkin islam on heille pyhä lehmä, johon ei saa koskea. 

Englanti on ollut massiivisen maahanmuuton kohde jo ikuisuudet. Turvapaikanhakijoita asutetaan hotelleissa samaan aikaan kun perusbritti kamppailee toimeentulon kanssa. Ja kun luottamusta yhteiskuntaan ja mediaan ei enää ole pienen ihmisen auttajana, lopputuloksen näette nyt.

Hallitukseltaan tai medialta perusbritille ei myötätuntoa heru. Se on avoimesti juuri muslimitaustaisten puolella, jotka juuri tavallista brittiä eniten kismittävät. Kyse ei ole pelkästä rasismista ja muukalaisen pelosta, sillä monet asuinalueet ovat jo täysin muslimiväestön asuttamia.

Euroopan poliitikot ja media on täysin hukassa. Heillä ei ole mitään todellisuudentajua, eikä heillä ole aavistustakaan mitä tavalliset ihmiset ajattelevat.

Ensin vedetään Putin-kortti esiin, koska Putinilla tykätään nyt pelotella ja ohjata kansaa. Putinia Eurooppa ei edes tarvitse nujertuaakseen.

Eurooppa tuhoaa valitettavasti itse itsensä, koska ei kykene tunnustumaan epäonnistunutta maahanmuuttopolitiikkaansa aina vain radikalisoituvan islamin edessä. Tähän soppaan kun lisätään arvomaailman romuttuminen ja minimaalinen syntyvyys, niin ei Euroopan tulevaisuus näytä hyvältä.

Kommentit

  1. Kirjoitat kuin asia on, näet sen, mitä media ei halua nähdä, koska media katsoo maailmaa monikultturismin ihanteen kautta, on poliittisesti korrekti ja aatteiltaan globalistinen, ei medialle oman kansan ihmisoikeudet mitään merkitse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oman kansan unohtaminen on valitettava trendi koko Euroopassa. Suomi mukaanlukien.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit