Voi Suomi-parka, osa verta Eduskuntatalossa ja muuta kivaa!

Kansanedustajat eivät taida oikein itsekään pitää itseään arvokkaina ja arvokkaasti käyttäytyvinä. Ja eikä kovin arvokasta olekaan säästää kaikkein köyhimmiltä. Pöyristyminen oli silti kansanedustajien joukossa suurta, kun elokapinalliset töhrivät eduskunnan pylväät. 

Sääli hienoa rakennusta, mutta sen sisällyksessä ei mitään arvokasta olekaan. Kansanvaltakin on niin ja näin, kun äänestysprosentti on vaaleissa mikä on. Suurin osa kansanedustajista on pelkkiä napinpainajia ryhmäjohtajansa käskytettävissä. 

En sinänsä fanita näitä elokapinallisiakaan. He ovat jonkinlaisen uskonnollisen fanatismin kourissa. Ääni väristen he väittävät miljardien ihmisten kuolevan, jos turvetta nostetaan. Sääli sinänsä älykkäitä nuoria ihmisiä, kun heidät on tuohon lahkolaistoimintaan houkuteltu. 

Jos he edes olisivat köyhän kansan asialla samoin kuin heidän sakkojensa maksajat vasemmisto- ja älymystöeliitti, mutta kun ei. Terroristijärjestö Hamasillekin heruu enemmän sympatiaa kuin oman maan köyhille. Edes ruokakassia eivät tavalliselle suomalaiselle köyhälle ostaisi.

Suomalainen älymystö- ja vasemmistoeliitti on vieraantunut toimeentulon kanssa kamppailevan köyhälistön arjesta. Ja jopa sotaa käyvän Ukrainan arjesta. Heidän mielestään seksuaalivähemmistöt ovat Ukrainan ongelmalistan kärjessä. Miksi he eivät ole huolestuneet Hamasin ikeen alla kamppailevan Palestiinan seksuaalivähemmistöjen asemasta? Ai niin. Islam. 

Ei tosin oikeisto ja tämä nykyinen hallitus ole sen parempi. He tuntevat jatkuvaa ja loputonta kaunaa köyhää kohtaan ja nyt tuota kaunaa panevat käytäntöön sivistyneen sivistymättömän tarmokkaasti. Ikään kuin kunnan ja valtion jauhojen varassa eläminen olisi koskaan laadukasta "oleskeluyhteiskunta" elämää. Se on tuskaista ja alentavaa ja vielä enemmän nyt kun hinnat nousevat jatkuvalla syötöllä.

Kommentit

Suositut tekstit