Virheetön ja erehtymätön Haavisto

Vaikka vihreät ja persut ovat toistensa vastakohtia, niin loppujen lopuksi niiden toiminta ei juurikaan eroa toisistaan. Molemmat uskovat oppeihinsa ja eivät näe totuutta puilta. Tämä nähtiin tässä Pekka Haavisto-jupakassa. 

Hänen ihailijansa kieltäytyvät sitkeästi uskomasta, että Haavisto olisi tehnyt mitään väärää. Tämä siitäkin huolimatta, että perustuslakivaliokunta totesi Haaviston toimineen ei pelkästään väärin vain lainvastaisesti. 

Ja kun yrität somessa heille asiaa selittää, raivo on kovaa. Kovapalkkainen virkamies kiusasi Haavistoa yms. Silmät on suljettu siltä, että Haaviston johtamistavoista on valitettu koko vaalikauden ajan. Haavisto on kannattajilleen eräänlainen erehtymätön jumalhahmo. Vihreä Isä aurinkoinen. 

No. Tuskin Haavisto seuraavissa presidentinvaaleissa enää pärjää, vaikka vihreät hänet sinne asettavatkin ehdokkaaksi.  Politiikassa kaikki unohdetaan, mutta ei Haaviston ylimielinen erehtymätöm asenne.

Edes miesytävä Antonio ei Haavistoa pelasta. Viihdelehden mukaan kun Haavistolla taitaa olla nykyään enemmän vipinää avustajansa kanssa.

Pienemmästäkin on Suomessa lähdetty ministerinvirasta, mutta kun kepulaiset tarttuvat kuin hukkuva ministerinpaikkoihinsa, niin Haavisto pitää paikkansa loppuun asti. Ehkä mukava mies Haavistosta on pilkottanut hieman nyt ihmisille totuuskin. Ei koko homma ole katkerien persujen keksintöä. 

Ihme kyllä haavistolaiset eivät vielä ole syyttäneet Haaviston ajojahdista hänen homouttaan. Naisministeri kun mokaa, niin vedotaan heti, että jahdataan koska nainen. Suurin osa toimittajistakin kun taitaa sitäpaitsi olla jo naisia.

Kommentit

Suositut tekstit