Katsottua: 90 päivää morsiamena ja Hengenvaarallisesti lihava

 

 

Taas on rakastettujen tosi-tv-postausten aika. 

Haukansilmäni ovat tällä kertaa kiinnittyneet kahteen tosi-tv-sarjaan. Kunnian saavat 90 päivää Morsiamena sekä Hengenvaarallisesti lihava. Uusin Temptation Island-kausi kun ei ole vielä alkanut. 

En oikein tiedä, mikä Hengenvaarallisesti lihava -sarjassa koukuttaa. Siinä on tämän päivän ohjelmaksi pitkät jaksot. Ehkä se on se verkkaisuus mikä koukuttaa. Ja onhan sairaalloisen ylipainon takana yleensä kipeä tarina.

Kauhistelua myös, kuinka lihavaksi ihmiset voivat itsensä syödä. Täysin liikuntakyvyttömäksi. Ruokaa myydään addiktoituneelle siinä missä alkoholistille alkoholia. Yleensä lihavia syöttävät vielä heidän omat läheisensä, joita lihavat manipuloivat.

Laihdutuslääkäri Dr. Now ei ole mikään tyhjänjauhaja, vaan jos painoa ei ole pudotettu ohjeiden mukaan, antaa hän palaa palautetta. Jaksoissa jää avoimeksi, miten kävi ja laihdutustulokset ilmenevät eri jaksossa.

90 päivää taas kuuluu sarjaan vaivaannuttavat sarjat. Lihavat naiset hakevat Afrikasta tai Marokosta komenneltavakseen mustan tai arabipojan. Ja sitten ihmetellään kun sulhanen viestittelee muiden naisten kanssa odottaen vain oleskelulupaa Usaan. Omasta maasta nämä ihmiset eivät luonteellaan kyllä löytäisi ikinä.

Tai sitten keski-ikäiset miehet suostuvat filippiinättären puudeliksi. He ovat miltei liikuttavan sinisilmäisiä. Yksin oli lähetellyt Ukrainaan vuositolkulla rahaa edes näkemättä kenelle lähetti rahaa. No. Aina saa olla huijattavana, jos siitä tykkää.

Kommentit

Suositut tekstit