Kunnes maine tai korona tuhoaa

Viime päivinä, kas kummaa, koronaa taas. Kohta menevät ravintolat taas kiinni ja mitä muuta. Korpivaellus koronan kanssa jatkuu kohta toista vuotta. Aika paljon on vaatinut, kun enimmäkseen siihen menehtyneet ovat olleet monisairaita vanhuksia.

Sitä minä olen ihmetellyt kun muusikot ja esiintyvät taiteilijat valittavat, kun mistään ei ole tule rahaa. Käsittääkseni korona-aikana heillä olisi oikeus työttymyysturvaan ja jopa toimeentulotukeen. 

Eivätkö he osaa hakea vai eikö ylpeys anna periksi? Korona-aikana kun myös yrittäjän statuksella on oikeus toimeentuloturvaan.

Sitä en kyllä ymmärrä, miksi teatterit yms. sellaiset eivät ole saaneet olla auki tai sisään saa ottaa niin vähän ihmisiä, ettei aukiolo ole kannattavaa. He kun ovat noudattaneet lähes orjallisesti ohjeita. Lähipubissa sen sijaan istutaan kylkimyyryssä. 

Ihmettelen myös, eivätkö lapset voi nykyään enää ulkona harrastaa urheilua tai vaikka juosta. Suuri poru siitä, etteivät lapset muka voisi liikkua. Kuka estää? 

------------------------ 

Oletteko muuten huomanneet kuinka muotimoguli Peter Nygårdista ovat ihailevat jutut loppuneet? Joskus 90-luvulla oli hyvin tiedossa miehen harrastama seksuaalinen ahdistelu ja häirintä. Vasta nyt koitti aika, ettei hän voi ostaa ketään hiljaiseksi. Maine meni viimeistään, kun oma poikakin kääntyi isäänsä vastaan.

Kommentit

Suositut tekstit