Diiliä ja tärkeintä on se kuka sanoo, eikä mitä sanoo

Terve, 

Diili-sarja sai päätöksensä maanantaina. Oli muuten toimivinta suomalaista tosi-tv:tä miesmuistiin. Kisaajat olivat valittu todella hyvin. Erilaisia tyyppejä. Osa täysiä statisteja, mutta aina yksi statisti sinnittelee loppuun asti niin kuin tosielämässäkin.

Jaajo Linnonmaa on tunnetumpi viihdyttäjänä, mutta yritysjohtajana hän sopii paremmin tähän aikaan kuin Hjallis Harkimo tai Jari Sarasvuo. Monipuolinen ja myös hauska.

Voittaja Sointu Borg saattaa nousta Jethro Rostedtin kaltaiseksi kestojulkkikseksi. Hänhän oli jo Bimbo Oy:ssa vai mikä se sarja oli. Harva muistaa, että Jethron julkinen ura alkoi myös Diilistä. 

Sointu on näyttävä nainen, jolla on silikonit. Pieni ihme on, että hän on bisnesmaailmassa pärjännyt. Suomessahan on kiellettyä olla naiselle kaunis ja älykäs. Sointu on valmistunut kauppakorkeasta, joten kai hänellä älyä täytyy olla.   

Sointu ei kuitenkaan ole uhriutunut eikä vaatinut itselleen erioikeuksia bisnesmaailmassa, koska on nainen. Tässä on hyvä esikuva tytöille, vaikka ei kaikkien silikoneja tarvitse ottaa. Samaan aikaan Sointu on herkkä ja kaikkensa antava. 

Kakkosessa tulleessa Petri Materossa ei oikeastaan ollut mitään muuta vikaa kuin että hän on keski-ikäisen yrittäjämiehen perikuva. Kaikkitietävä ja kaikkiosaava. Hänhän oli paras kilpailija, mutta ottaisitko hänet alaiseksesi? 

--------------------------------

Sitten Amerikkaan. Oletteko huomanneet, ettei presidentti Joe Bidenin toimia ole millään tavalla kritisoitu tai edes kyseenalaistettu mediassa? Ehkä kyseessä on väsymys neljän vuoden Trumpin rökityksen jälkeen tai sitten kyse on henkilöstä Trumpin kohdalla objektiivisuutta ei ole koskaan ollutkaan.  Miksiköhän Trump on muuten pysynyt hiljaa? Mitä hän juonii?

Kommentit

Suositut tekstit