Poliittisia rientoja kotimaasta sekä covid-rahastusta luvassa

Terve taas,

Monen unettoman yön jälkeen kirjoittelen taas lyhyesti.

Suomen tyttöporukkahallitus ei tunnu saavan Säätytalolla sopua, kun tosiasiat iskevät nyt päälle.Laittavat vielä Matti Vanhasen yleensä kertomaan, mitä haluavat tai mitä eivät saa päätettyä. Ovathan he tietenkin maailmalla rakastettuja ja edustavia toisin kuin esimerkiksi minä.

---------------------------------

Juha Sipilä saa 60-vuotislahjakseen ilmeisesti haluamansa. Häntä tönäissyt mies saa pahoinpitelysyytteen. Mitenköhän olisi jos näin aina tapahtuisi tavallisten ihmisten tosielämässä? Itse sain turpaani armeija-aikana yökerhossa tietämättä edes mistä on kyse. Olin vain väärässä paikassa väärään aikaan. Portsareita ei kiinnostanut lainkaan, poliiseja näkyi vielä vähemmän. 

--------------------------------------

Oletteko itse pistäneet huomiolle tuota firmojen maailmaasyleilevää linjaa. Kaikessa on nyt vähemmän muovia. Mutta muovia on silti. Jos sitä on 20 prosenttia vähemmän ei se maailmaa pelasta. Meneeköhän joku heidän maailmanpelastuslankaansa? En minä. 

Ihan samalla tavalla voitto on tärkein ja vaikka voittoa tulisikin, niin kenkää tulee työntekijöille, ellei saada vietyä toimintaa kehitysmaahan, jossa ei tarvitse ympäristöstä eikä varsinkaan työntekijöistä välittää. 

--------------------------------------

Nyt kun akuutein koronahätä taittuu Suomessa, niin rahastus covidilla alkaa. On ovenpyyhintää ja kotitestiä. Tämä lienee vasta alkua sille, mitä kaikkea koronalla voi myydä. Saattaa syntyä ihan oma teollisuudenhaaransa. 

Covid-hysteriasta on yksi todellinen hyöty. Covidia paljon enemmän Suomessa tappanut kausi-influenssa oli käytännössä täysin mitätön töräys.

Kommentit

Suositut tekstit