Mietteitä Sanna Marinin oikeamielisyydestä ja muuta pienempää sälää

Nyt niputan monta eri asiaa kerralla, niin voi vaikuttaa tavallistakin sekavammalta. 

Tässä yhtenä päivänä katselin Duudsonien haastattelua. Olin oikein yllättynyt, kuinka avoimesti kertoivat mielenterveysongelmistaan ja elämänsä kipupisteistä. Minulla muuttui kuva yli-ikäisistä temppuilijoista kerta heitolla. Ovat itse asiassa hienolla tavalla luoneet itsensä uudelleen iän karttuessa. 

Instagramissa osuin uuteen ilmiöön. Nuoret tytöt saattavat poseerata jo Instassa varsin rohkeasti. Sitten he kaupittelevat vielä rohkeampia kuvia Onlyfans-sivustolla. Minulla kun ei ole varaa kenenkään kuvista maksella, niin en tiedä, kuinka rohkeita sitten ovat Onlyfansissa. 

Maailma on vain aika julma paikka, eiköhän ne voi sieltä joku vittuillessaan imeä kuvat ja julkaista ne sitten julkisesti. Tyttöparat tuskin selviävät voittajana tuostakaan sivustosta, vaikka sinne kuulemma seksikkäät feministitkin lataavat rohkeita kuviaan ja väittävät sen olevan naisen oikeuksia vahvistavaa ja vapauttavaa. 

Tiedä sitten. Minun kuvistani nyt tuskin ainakaan kukaan maksaisi. Heh. 

Sitten vielä Sanna Marinista. Jo siksikin, että erilaiset Mariniin liittyvät sanamuunnelmat tuovat eniten Googlen kautta klikkauksia blogiini. Ja klikkaushuoraan nyt tässä sitten lisää tietenkin. Kirjoittelin hänestä taas Twitteriin.

Yleensä siellä ei kukaan reagoi millään tavoin ajatuksiini, mutta kun vertailin miten tylysti ihmiset suhtautuivat Juha Sipilän suruun, kun hänen poikansa kuoli verrattuna siihen, että Sanna Marin ei edes mennyt isänsä hautajaisiin.  

Jouduin valtavan palauteryöpyn kohteeksi. Pääosin negatiivisen. Kuinka kehtaat yms. asiantonta. Sanna Marin on todella joillekin kuin Pohjois-Korean johtaja. Pyhä. Loukkaamaton. 

Pelottavaa.

Huomenna sitten runoja, jos ei löydy mitään aihetta, joka innostaisi minua.

Kommentit

  1. Osalla suomalaisista on tarve kuninkaallisille. Viimeisimpinä kuvainnollista kruunua on sovitettu Sauli Niinistön ja Sanna Marinin päihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaa on noin, vaikka glamour Suomesta puuttuukin lähtökohtaisesti.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit