Voiko valkoihoinen käyttää tummaihoisten emojeita? Ja jäähyväiset prinssi Philipille

Netissä on jopa niinkin yksinkertainen asia kuin peukuttaminen tehty nykyään vaikeaksi. Sen lisäksi, että tavikset eivät uskalla enää edes peukuttaa kenen tahansa päivityksiä, mutta lukekaapa tämä artikkeli emojien oikeanlaisesta käytöstä siinä tapauksessa että olet valkoihoinen. Yleltä tottakai tällainen juttu.

Monimuotoisuuskonsultin mielestä valkoisten tulisi muistaa etuoikeutensa ennen kuin intoutuvat tummalla peukulla peukuttelemaan. Pitäisi myös olla omimatta hijabia. Sen pitäjät kun joutuvat kuulemma kärsimään länsimaissa rasismista. Tuota naisten vapauden ehdotonta symbolia eli hijabia varmaan kyllä länsinaiset kohta kilpaa pitävätkin. En ylltttyisi yhtään.

Ei hätää. Tasa-arvotutkija Helsingin yliopistosta taas lupaa, että häpeän tunne valkoisesta ihonväristä on aivan normaalia. Hyvästi paha maailma minä sanon. Eivät ole kovapalkkaiset tutkijat nyt näköjään koronan aikana päässseet matkustamaan ja tutkimuksen aiheet loppuvat kesken.

Itse en ole muuten löytänyt mitään muuta kuin keltaisia emojeita? Mitä tämä sitten tarkoittaa? Tutkijat, tarvitsen apuanne!

------------------------------------

Yksi ilmiö, jonka olen huomannut, niin lähes jokaiseen tv-mainokseen on haettu nyt mustaihoinen henkilö. Minusta tämä on rasistista. Ihan yhtä paljon kuin lakupekat ennen. Ai miksikö? Koska mainostajien halu näyttää suvaitsevaisuutensa ja monimuotoisuutensa on niin läpinäkyvää. 

Mustia pidetään kuitenkin erikoisuutena mainoksissa eikä normaaleina ihmisinä. Sama ilmiö on jo ollut kauan huomattavissa amerikkalaisista tv-sarjoista. Musta hahmo täytyy olla, vaikka sen rooli jätettäisiin pieneksi ja latteaksi.

------------------------------------------

Jos kaikki edelläoleva kertoo nykypäivän hulluudesta ja turhuudesta, niin prinssi Philip siunataan haudan lepoon tänään. Siinä oli mies, joka kuvasti vanhoja aikoja. Aina ei mennyt hyvin, mutta tietty arvokkuus säilyi loppuun asti. Tästä ajasta on arvokkuus kadonnut aikaa sitten.

Kommentit

Suositut tekstit