Julkkismietteitä: Kardashianit lopettavat tosi-tv-sarjansa! Turhat julkkikset loivat ympärilleen imperiumin!


En jaksa nyt ajatella mitään vakavaa... Sehän tarkoittaa sitten sitä, että luvassa on hömppää. 

Minulle selvisi vasta eilen, että Kardashianien tosi-tv-perheen sarja loppuu tänä keväänä. Sitä ehdittiin kuvaamaan peräti 20 kautta. Se on ollut tosi-tv-sarjojen perustoja. 

Sitä taas sopii ihmetellä miksi? Tai no. Ei oikeastaan. En ole tainnut yhtä ainutta kokonaista jaksoa katsoa heidän sarjaansa, mutta silti tiedän tämän Hollywoodin turhakeperheen kauniiden tyttärien sekoiluista. Kimillä oli tytöistä se isoin ja kaunein peppu.

En edes oikein erota muita heitä toisistaan, mutta kaikilla heillä tuntuu olevan musta mies ja isäpuolipappa otti ja pamautti itsestään vielä naisen vanhoilla päivillään. Oikea isä ehti jo kuolemaan, mutta oli tunnettu O.J.Simpsonin surullisenkuuluisasta puolustustiimistä, joka sai murhamiehen vapaaksi. 

No. Tietysti nykyaikaahan tämä heidän sarjansa on jos mikä. Ja täyttä Hollywoodia. Mitenköhän he edes pärjäävät ilman sarjaansa? Julkisuushan oli oikeasti heidän työnsä. 

Mutta ottakaa ja katsokaa heidän someseuraajamääriään. Heille ei todellakaan kannata nauraa. Kim Kardashianilla yksistään 213 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Se on enemmän kuin useimpien maiden asukasluku. 

Kardashianien olemassaolo tuskin siis on enää sarjasta kiinni. Tilanne on ollut jo vuosia päinvastainen. He ovat luoneet somevaikuttamisen bisneksenä melkein tyhjästä.

He ovat todellakin tehneet sen, mistä moni on haaveillut. Turhista julkkiksista on tullut kovempia julkkiksia kuin elokuvatähdistä konsanaan. Nuoret tuntevat Kardashianit paremmin kuin tietäisivät kuka Al Pacino on.

Kommentit

Suositut tekstit