Synnyttäjiä ja tunnustajia sekä murhanhimoisia purreja


Suomessa on onneksi nyt sellainen hallitus, jonka esitykset saavat loputtomiin hämmästymään sekä tietenkin kirjoittamaan. Välillä naurattaakin. Nyt lakiehdotus kuuluu, että äidit olisivat tulevaisuudessa virallisesti synnyttäjiä ja isät tunnustajia. 

Jos tämä on nyt sitä tasa-arvoa lisäävää toimintaa, niin kauas mennään. Isä työnnetään entistä kauemmas lapsesta, jos hän on ainoastaan tunnustaja. Elämälle vieraat ihmiset (lienevät jotain kympin tyttöjä ja poikia) kyllä toimivat Marinin hallituksessa ja sen lakien valmistelutyössä. 

Jo heidän baareja koskevat sulkunsa ilmaisevat, ettei kukaan ole heistä oikeasti käynyt baareissa. Nyt he nimittäin suunnittelevat, että baarit voisivat olla auki klo 18, jolloin ihmiset käytännössä vasta valuvat baareihin. Päivämyynti on tavalliselle baarille aika pientä, jolloin baarissa istuvat lähinnä joka päivä kännissä olevat.

-------------------

Mielenkiintoista porukkaa Suomessa riittää. En edes tiennyt, että Suomessa on ns. purreja eli ihmisiä, jotka pukeutuvat eri eläinhahmoiksi. Nyt oli purreilla mennyt pahasti sukset ristiin kuin lohikäärme surmasi pupun. Rakkaushuolia.

Lajin harrastajat ovat kuulemma hyvinkin merkittävässä asemassa. Haluaisitko, että lääkärisi kertoisi sinulle olevansa purri?

--------------------------

Pidän nyt hiukan taukoa kirjoittamisessani tänne verkkopäiväkirjaani. Minulla on isompi kirjoitushomma käynnissä. Jos kaikki menee hyvin, saattaa tulevaisuuteni muuttua.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit