Elämä on peräaukon valkaisua

Oletteko koskaan miettineet, minkä täytyy olla elämän turhinta hommaa? Peräaukon valkaisu. Ennen ei tiedetty edes paskapaperista ja nyt jotkut tunkevat vapaaehtoisesti ties mitä myrkkyjä, jotka perseenreikä kiiltäisi. 

Se jotenkin kuvastaa ihmisiä nykyään tuo peräaukon valkaisu. Perseenreikä kiiltää, vaikka sisällä paskaa riittäisi.

Ja ajatelkaa vielä niitä, jotka valkaisevat peräaukkosi työkseen. He ovat sitä proletariaattia kovimmasta päästä.

Ja kuka sitä peräaukkoa kyttää, että sen väri häiritsee? Itse sitä ei pitäisi edes nähdä. Miksi peräaukko täytyy valkaista, jos kaikkea muuta valkoista täytyy hävetä?

Nykypäivän työelämässä usein ovat menestykkäinä otsikoissa he, jotka eivät ole juuri töitä tehneet. He vaihtavat vuoden parin päästä uuteen työpaikkaan. Mukanaan menestyjän ja uudistajan maine. 

Se on kuin peräaukon valkaisua. Uusi putsauskuuri ennen kuin väri kertoo totuuden.

Kommentit

  1. Turhin homma on sillä henkilöllä, joka asentaa BMW:n autotehtaalla vilkkuja. Leikki sikseen. Tämä oli kyllä täysin uutta tietoa, että tuollaista tehdään, tai miksi tuollaista ylipäätään tehdään.

    VastaaPoista
  2. Törmäsin ekan kerran tähän uskomattomaan ilmiöön muinaisen City-lehden sivuilla pieni ikuisuus sitten. Aihetta piti sivuta myös silloisessa työnkuvassani nuorten parissa. Ainut syy koko turhuudelle on aikuisviihdebisnes, jossa ei ilmeisesti ole kokeiltu vielä kaikkea. Ihmiskunta on sairas.
    Koskakohan siirrytään kielen valkaisuun?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit