Katsottua: Big Brother Vip: Syntyykö viihdettä suurisuillakaan?

 

Kuva: Nelonenmedia

Big Brother tuli. Pyytämättä ja yllätyksenä. Lähes uuvuttavan mainoskampanjan jälkeen. Onneksi Kimmo on nyt päässyt kuulusteluhuoneesta pois naisten kourista. Ja julkkikset tulivat BB-taloon. Niin tai... vipeistä puhutaan. Mitä pahaa julkkis-sanasssa on? 

Ja ihmiset raivoavat, etteivät katso BB:tä, kun kirjoitat siitä. Mistä tämä raivo? Ketä kiinnostaa, katsotko BB:ia vai et? Sen sijaan ihmisiä kiinnostaa, katsovatko raivojat vaikkapa nettipornoa? Sama homma ilmenee, kun kysytään, lukeeko vaikka Seiskaa. Raivo. Enhän minä hieno ihminen nyt sellaista lue.

Vaikea sanoa, kuinka onnistunut tynkäkausi on, sillä vasta eilen julkkikset astelivat taloon. Mutta jos mukana on Aleksi Valavuori, Nina Mikkonen, Rosa Meriläinen ja Sanna Ukkola, niin luulisi, että jotain äktiöniä saataisiin taloon. 

Mukana on toki tapettina, nuoria houkutellaan minulle täysin tuntemattomilla Youtube-tähdillä. Saikohan Roni Bäck muuten korvaukseksi urakan BB:ssa, kun häntä ei koskaan näe Hauskojen kotivideoiden juontajana vain Sampo Marjomaata. Saikohan hän potkut kaikessa hiljaisuudessa?

Muutama urheilija tietenkin mukana. Ei kuitenkaan niitä persoonallisia. Toni Nieminen näytti pudonneen vieraalle planeetalle. Saakohan hän muuten raskaaksi jonkun kauden aikana? 

Niin sanottua bimboluokkaa ei oikeastaan ole. Ihan bimbona kun en pitäisi Kelly Kalonjiakaan. Eikä bimbo ole Sara Forsbergkaan, joka sai startissa ison roolin ja mielestäni hän aloitti hyvin huumorilla. Hän voi olla yllättäjä. Rosa Meriläinen on pyöristynyt sitten viime näkemän, etten ollut tunnistaa. Hän tuntui myös olevan täysin ulkopuolinen Toni Niemisen kanssa.

Kausi kestää vain kolmisen viikkoa. Tuon ajan nyt istuu vaikka kenen kanssa ilman riitaa. Joten täyttä viihdearvoa tuskin saadaan irti. Paljon palstamillimetrejä porukan muusta keskustelusta kyllä.

Kommentit

Suositut tekstit