Sateenkaaresta sateenkaarittamiseen


Sateenkaari on kaunis näky, kun sen harvoin näkee. Värien ilotulitusta taivaalla. Jumalan pieni ihme. Hippejäkin sanottiin sateenkaari-ihmiseksi. He olivat iloista porukkaa. 

Valitettavasti samaa ei voi sanoa nykyisestä sateenkaariporukasta, enkä tarkoita nyt seksuaalivähemmistöjä. He ovat avointa ja hyväkäytöksistä porukkaa.  Tarkoitan heteroita.

Nyt sateenkaari on kaapattu heteroiden toimesta, jotka haluavat kiillottaa omaa kilpeään. Se on viety sekä hipeiltä että seksuaalivähemmistöiltä. He haluavat kertoa että suvaitsevat kaikki, vaikka nämä heterot eivät oikeasti suvaitse ketään muuta kuin heitä, jotka ajattelevat samalla tavalla kuin he itse. 

Paras esimerkki tästä oli vihreiden tempaus Narinkkatorilla. He maalasivat sinne sateenkaarisuojatien Turussa maalatun suojatien malliin. Turun sateenkaarisuojatie sittemmin poistettiin. 

Sitten kun joku oli yrittänyt sateenkaarta pestä pois Narinkkatorilla, niin haettiin poliisia apuun. He eivät siis hyväksy sitä, ettei joku hyväksy sateenkaarta. Ristiriitaista suvaitsevaisilta. Ja kehuvat vielä, kun poliisi on pyydellyt anteeksi sateenkaaritien päältä ajamista. Ihmettelen kyllä poliisejakin.

Käsittääkseni monet homot ja lesbot ja muut seksuaalivähemmistöön kuuluvat kokevat tämän heteroiden sateenkaarittamisen jo kiusallisena, eivätkä esimerkiksi halua enää osallistua Pride-marssiin, koska sitä taitavat jo enemmistönä miehittää ja naisittaa ne kilpeään kiillottavat heterot. 

He eivät usko sitä, että sateenkaariajattelu on yksi ajattelu muiden muassa. Tuskin kukaan haluaisi nähdä suojatietä maalattaaksi vaikka persujen väreillä. Tai kenen tahansa muun. 

Sitäpaitsi suojatien töhriminen sateenkaarilipuksi on jo liikenneturvallisuusriski. Ei tainnut sitä kukaan tulla ajatelleeksi. Tässä mukana vielä Turun kaupinki. Luulisi, että edes kaupunki ottaisi selvää asioista, mutta kun tarve oman kilven kiillottamiseen oli vaan niin kova.

Toivottavasti nämä heterot eivät pilaa tulevaisuudessa sateenkaarittamisellaan lesbojen ja homojen tasa-arvon hyvää asiaa. Samaan myllyyn ovat lähteneet kaupungit, yritykset ja kaikki muut. Kaikki yrittävät hyötyä, vaikka oikeasti seksuaalivähemmistöjen asia ei välttämättä kiinnosta joitain yrityksiä pätkääkään.

Nämä sateenkaariheterot ovat tehneet jo meistä valkoisista länsimaalaisista (miehistä) jo muutenkin paarialuokkaa. He kilpailevat sillä, kenellä on vähiten etuoikeutettupisteitä. Sairasta. Voin kyllä antaa omat pisteeni pois. Sillä niitä ei ole.

Kommentit

Suositut tekstit