Suomen Nato-jäsenyys on suuri puhallus

Tämä kuuluu niihin postauksiin, joilla ei kavereita saa. Sen verran tehokkaasti on Suomen kansa juntattu Sauli Niinistön ja kumppaneiden että median suosiollisella avustuksella Naton taakse. Sanna Marin vaihtoi lennosta tallia, kun huomasi kansan suosion kääntyvän Nato-intoilijoiden taakse.

Pahimpana agitaattorina pidän  Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltolaa, joka ei edes peittele intoaan Usan liittolaiseksi. Muitakin vakiokasvoja on, joita valtamedia kierrättää ohjelmasta toiseen julistamassa saarnaansa. Nato-epäilijät vaiennettiin raivokkailla hyökkäyksillä, ettei rauhanomaista keskustelua tarvitsisi käydä Naton eduista ja haitoista.

Kaikella tällä pelattiin aika muka vähäiseksi, että saatettiin väistää kansanäänestys vain noin 2000 ihmisten gallup-otannoilla. Kaikki myös tietävät, että gallupit saadaan muovattua sellaiseksi, kun gallupin tilaaja haluaa.

Viimeinen silaus tehtäneen jäsenyydelle tänään tiistaina 17.5., kun eduskunta hyväksynee jäsenhakemuksen. Vaikka Turkin Erdogan kapuloita laittaakin rattaisiin oman etunsa vuoksi, jäsenyys on täysin selvä juttu.

Tulevina vuosikymmeninä tutkijat tulevat vielä hämmästelemään Nato-prosessia suurena puhalluksena. Niinistö kumppaneineen oli valmistellut jäsenyyttä jo vuosia. Sitten kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan jo valmiiksi valeltu koneisto rummutti Suomen Natoon. Nykysuomalaiset ovat säikkyjä ja pelokkaita, heitä on helppo johdatella valtiovallan toimesta, varsinkin kun valtamedia on ihassa samassa "liitossa". 

Hulluinta tässä kaikessa on se, että todellinen uhka Suomelle muodostuu nyt vasta Nato-jäsenyyden jälkeen. Ei puolueettomana, jolla jäsenyys myytiin kansalle. Tosin Suomi on, aivan kuten Sergei Lavrov sanoi, jo vuosia harjoitellut Naton kanssa. 

Tälläkin hetkellä Usan laivastoa on Suomen merillä ja jalkaväkeä metsissä harjoittelemassa. Naton tukikohdat ovat vain ajan kysymys, vaikka niiden tulo nyt kiistetäänkin, tämä kuuluu Suuren puhalluksen ideaan ja suunnitelmaan.

Armeijan upseerit kuulemma jo somessa odottavat innolla päästä sotimaan Venäjää vastaan. Nato-jäsenyys päästääkin nyt irti Suur-Suomi-intoilijat ja Venäjä-vihamieliset. Mitään pidäkkeitä heille ei enää ole.

Kansahan jo boikotoi innolla kaikkea Venäjään liittyvää. Jopa venäläiseen meetvurstiin on lisätty tarra, että tällä paketilla autetaan Ukrainaa. Vaikka koko meetvursti on tehty Suomessa! Venäjä-kauna on irrallaan koko komeudessaan. Tätä kaikkea ei hillitse media, vaan rummuttaa kaikki tasaisen yksipuolisesti.

Suomi on nyt rähmällään länteen ja erityisesti Usaan. Noloa kyllä. Sillä Nato-jäsenyyttä on perusteltu sillä, että rähmällään olo itään loppuu. Se tosin on loppunut vuosikymmeniä sitten. Rähmällään olo länteen sen sijaan vasta alkaa nyt.

Kommentit

Suositut tekstit