Heitä siipeilijät matkastasi, Sanna!

 Moikka taas, 

Taas on vierähtänyt melkein viikko päivityksestä. On ollut niin perkeleen kuuma ja menojalkaa vipatti. Nyt on vain edelleen kuuma. Krapuloista selviäminen vie kuumuudessa ikuisuuden. 

Painajaiset ovat ankaria krapulassa. Nyt näin unta, että olin taas armeijassa, enkä pääse sieltä pois. Ehkä armeija oli liikaa kaltaiselleni pohjiltaan herkälle ihmiselle.

Sanna Marinillakin on menojalkaa vipattanut. Nyt on oikein rehdillä kännivideolla. On siinä reilut kaverit Sannalla, kun lataavat tuollaisen videon nettiin. Sannan kannattaisi jättää jo pintasiipeilijät matkastaan, jotka haluavat hyötyä Sannasta. 

Mutta mielummin Sannaa katsoo tietenkin kun kaltaistani keskivartalolihaavaa 45-vuotiasta miestä. Nyt Sanna tosin pahoitteli, että liian pitkälle mentiin, mutta hänenä kieltäisin kyllä ystäviltä itsensä kuvaamisen. Varsinkin kun korkki on auki.

Minusta jopa kansainvälinen lehdistö on tehnyt itsestään narrin kirjoittassaan Marinin pikkushortseista yms. Onko maailmamme todella yhä niin seksistinen, että nainen ei saa vapaa-ajallaan pukeutua kuin ikäisensä?

Mitäs vielä? Äsken mielessä oli vaikka mitä, mutta nyt luo tyhjää. Täytyy tsekata siis iltapäivälehdet. 

Nii joo. Salman Rushdien puukotus on mennyt todella vähällä huomiolla. Jostain syystä radikaali-islam halutaan vaieta länsimaissa kuoliaaksi? Miksi ihmeessä? Jos joku äärikristitty olisi vastaavan teon tehnyt olisi helvetti irti? Tai venäläinen?

Vesa-Matti Loirin hautajaisista on tulossa farssi. Mies ei ollut koskaan pyytänytkään valtiollisia hautajaisia ja jo niistä riidellään. Toivottavasti Vesku saadaan kunnialla hautaan.

Kommentit

Suositut tekstit