Voi Eurooppa-parka, osa kylmä talvi

Nyt on taas aika voivotella maailman menoa. Siitähän minä tykkään ja miehen täytyykin tulla sitä kiukkuisemmaksi ympäröivästä maailmasta, mitä enemmän vuosia kuluu. 

Eurooppa on mielenkiintoisessa tilanteessa. Se rämpii itse aiheuttamassaan energiakriisissä. Energialaitoksia seisoo käyttämättöminä ja vihreä energia tuskin parissa vuosikymmenessäkään auttaa tilannetta. 

Kaiken kukkuraksi Eurooppa itse langetti Venäjälle pakotteet ja näin ollen Venäjältäkään ei energiaa tule. 

Sitten päättäjillä on vielä otsaa vaatia kansaa ottamaan viiden minuutin suihkuja ja lukemaan kynttilänvalossa. 

No siitä vaan lukemaan kynttilänvalossa. 

Helsinki aloittaa Sateenkaarityöpajat yläkouluissa. Työpajoja mainostetaan nuorten itsensä toivomina, mutta rohkenen kyllä epäillä. 

En oikein käsitä, miten tietoisuutta ei muka muuten olisi sateenkaariasioista. Mistään muusta kuin ei enää edes puhuta. Ja miksi ei järjestetä työpajoja muusta? On muitakin tunteita herättäviä asioita kai sentään vielä olemassa?

Ei ihme, että nuoret ovat hukassa seksuaalisuutensa kanssa. Jostain luin, että aina vain kasvavampi joukko tyttöjä ei enää identifioi itseään tytöiksi. Edelleenkään biologisia sukupuolia on vain kaksi. 

En ymmärrä, mikä kiire nykyään on ajaa nuoria jo niinkin nuorena kuin 12-vuotiaana päättämään, ovatko he homoja, lesboja, heteroita vai mitä ikinä ovat. Ja pahimmassa tapauksessa vaihdetaan sukupuolta kuohuvassa teini-iässä, kun kaikki tunteet ovat vielä hakusessa. 

Tähänhän ilmeisesti pyritään.

Kommentit

Suositut tekstit