Karmeat nettitreffit

Joskus aiemmin kävin nettitreffeillä. Kyllästyin koko karmeaan touhuun. Tietysti nykypäivänä on hankala naisia muuten tavatakaan, kun saa jo naiselle puhumista pelätä ahdistelusyytösten pelossa.

Muistelen joskus kun en ollut käynyt ensimmäisillä nettitreffeilläkään, niin työpaikan naiset naureskelivat tapaamiensa miesten kustannuksella. Ajattelin, että onkohan järkevää lähteä mukaan tuollaiseen touhuun, kun miehiä pidettiin bumerangeina, hölmöläisinä, joita voi vedättää. 

Menin kyllä siitäkin huolimatta nettitreffeille valitettavasti. Listaan tähän vähän järkyttävämpiä kokemuksia. 

-Eräs nainen kysyi heti, että onko minulla auto. Kun vastasin myöntävästi, hän yritti pakottaa kuskiksi heti seuraavana päivänä kun olin hänet tavannut. Kun kieltäydyin muihin sovittuihin menoihini vedoten, hän lopetti heti tuttavuuden. Eli kuskia vailla. 

-Eräs nainen vaati heti treffeille tai muuten treffejä ei tule koskaan. Kieltäydyin, sillä tuolloin olin tuhannen päissäni kavereiden kanssa, enkä halunnut mennä nolaamaan itseäni tapaamaan häntä. Tuokin romanssi kuivahti. 

-Eräs nainen pommittaa minua jatkuvasti puheluilla ja viesteillä. Kun lopulta vastaan, rääkyy hän puhelimeen ja syyttää minua ahdistelijaksi. 

-Eräs nainen ei tullut edes paikalle. Hänestä ei kuulunut mitään sittemmin tietenkään.

-Eräs laittoi niin vanhan tai muuttuneen kuvan, etten ollut häntä tunnistaa treffipaikassa. Oli ottanut vähän kiloja. Kiloissakaan ei vikaa, mutta miksi valehdella ulkonäkönsä, ikäänkuin se ei selviäisi. 

-Eräs valehteli nimensä, vaikka tiesi hyvin henkilöllisyyteni. Kiinnostus lopahti heti.

-Yksi kehuu heti ensi alkuun treffeillä, kuinka hän on vedättänyt erästä "tahvoa" jo yli vuoden ja että kuinka tämä jaksaa lohduttaa häntä. No, minusta hän ei "tahvoa" saanut.

-Yksi kertoo ensi alkuun, että hän on kyllä tapaillut toista miestä, mutta haluaisi tavata  minutkin. Juttelee vielä puhelimessa tämän miehen kanssa samaan aikaan treffeillä. No. Totesin, että onnea vaan teille.

-Yksi tulee kotiini, mutta jatkaa lörpöttelyä tuntikausia, vaikka huomaa ettei minua kiinnosta. Mitään muuta ei tapahtunut, eikä onneksi hänestä enää kuulunut. 

-Yksi kutsuu kotiinsa, mutta ei edes kahvia keitä tai puhua pukahda. Ei jatkoon. 

-Tyypit, jotka eivät voi heti kertoa, kiinnostaako vai ei, vaan antavat miehen hölmönä kirjoitella, kunnes toteavat, ettei kiinnosta.

Olisi näitä kai lisääkin vielä.... Että siitä vain treffeille.... toivotan onnea.


Kommentit

  1. Oi ei. Tätähän se on. Ihastuttavan raatorehellisiä ja aitoja kokemuksia jaat.
    Itseä surettaa kuulla miesten mietteitä nykyajasta.. että ei uskalla lähestyä naista ahdistelusyytteen pelossa. Uskon että sitä se varmasti on. Silti on hyvä muistaa kuinka kauan naiset tätä ennen on joutuneet sietämään ahdistelua ja ylipäätään epämiellyttäviä lähestymisiä. Kumpikaan totuus ei silti poissulje toistaan.
    Olipa tosi kiva postaus lukea ylipäätään. Pystyn myös samastumaan moniin noista kokemuksistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Varmasti naisilla myös ikäviä kokemuksia. Ja kyllähän tuolta netistä silloin tällöin oli mukaviakin tyyppejä, mutta kirjoituksen tarkoitus oli tuoda esiin ne järkyt tapaukset.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit