Matias Mäkysen yö opiskelijatytön kanssa paljasti: pettäminen ei ole enää juttu eikä mikään

Yhteiskunnallamme on nykyään erikoinen moraalikoodisto. 

Ilkka Kanerva ja Toimi Kankaanniemi joutuivat aikoinaan eroamaan pikkutuhmien tekstiviestien takia. Tekstareiden kohteetkin kokivat olleensa enintään kiusaantuneita eikä ahdistuneita viesteistä. 

Demareiden varapuheenjohtaja, naimisissa oleva viiksivallu Matias Mäkynen taas taluttaa opiskelijatytön asuntoonsa, eikä kukaan vaadi eroa. Mitä opimme tästä, petä oikeasti, äläkä viestittele. Kaikki kolme toki valehtivat ja Ike Kanervaa painoi korkein asema.

Koko jupakka ei olisi tullut edes julkisuuteen ilman Seiskaa. Siinä missä Kankaanniemeä höykyttivät kaikki lehdet, Mäkysen pettäminen olisi vaiettu kuoliaaksi.

Yhteiskunta on niin innokkaana kaikkea oletettua seksuaalista ahdistelua jahtaamassa, että se ei välitä lainkaan enää pettämisestä. Ennen pettäminen oli iso juttu, kysykää vaikka pettäjäpiispa Ilkka Kantolalta, joka joutui luopumaan piispanviitastaan pettämisen takia.

Joku voi tietysti ajatella mitä merkitystä poliitikon pettämisellä on? Kyllä sillä on. Jonkinlaisena esimerkkinä pitäisi poliitikkojen olla, vaikka kansa sikailisi.

Mäkynen itse kieltäytyi enempää kommentoimasta asiaa, koska sanoi asian olevan perheessä käsitelty. Eikö hän ymmärrä olevansa julkisuuden henkilö ja vieläpä demarijohtoa? Lisäksi hän nolosti yritti valehdella jäätyään kiinni.

On tämä erikoinen maailma.

Kommentit

Suositut tekstit