Voi maailman hulluutta osa: ilmapallot ja Lintilän whatsappi

On taas aika sättiä ihanaa, hullua maailmamme ja maatamme.

Usassa on nyt ammuttu alas tällä erää kaikki ilmapallot. Parempi tietenkin että ammuskelevat niitä kuin kouluissa. Ilmeisesti vain yksi oli Kiinasta lähtöisin, muut yksityisten yritysten. Ihme ettei heistä kukaan vaadi korvauksia. Siis ne yritykset. Ja eikö mitään tiedonkulkua ole viranomaisten ja yritysten välillä?

Jo ufojenkin epäiltiin olevan asialla. Mutta luulisi nyt sentään, jos tullaan jostain avaruuden takaa, niin että olisi heillä edistyneempää tekniikkaa kuin ilmapallot? Tai että kiinalaisillakin olisi. Mitä ihmeen vakoilutietoa voi saada ilmapalloilla. Jotka vielä roikkuvat lähes avaruuden rajoilla? 

Onneksi kotimaassa sentään ongelmat ovat pienemmät, kuten ministeri Lintilän Whatsapp-sekoilut. Lintilä on jotenkin sellainen totisen torvensoittajan oloinen, että minusta on vain raikasta, että hän todennäköisesti itse humalassa lähetti demarimeeminsä omilleen. Tai joku niistä teollisuuden lobbarikavereista, joita oli tapaamassa.

Haluaisin muuten nähdä tuon meemin. Mistä löytyisi? Tietäisikö joku? Tuskin se sentään yhtä rivo on kuin aikanaan se kikkelikortti, jonka poikaporukassa laittoivat tasa-arvovaltuutetulle.

Siis omilleen vielä lähetti meemin. Ymmärtäisin kränän, jos olisi mennyt koko eduskunnalle. Itse olen kännissä kirjoitellut ja lähetellyt paljon pahempia. Ihan turha kohu, jota ei olisi tietty syntynyt, jos Lintilä ei selvittyään olis ruvennyt valehtelemaan kännykkänsä kaappauksesta.

Egoista puheenollen, Miesten penikset ovat muuten kuulemma kasvaneet selkeästi 30 vuodessa. Miksei minulla? Olen ikuinen väliinputoaja.

Kommentit

Suositut tekstit