tiistai 4. tammikuuta 2022

En odota tältä vuodelta yhtään mitään

Vuosi vaihtui vähän ankeissa tunnelmissa, kun sitkeä flunssa paljastuikin eilen lääkärissä keuhkokuumeeksi. Onneksi en sentään covidia saanut kyytipojaksi. En ole joutunut ainakaan vielä sairaalaankaan. Siellä vielä joku sairaalabakteeri kun iskisi keuhkoihin. Toivotaan parasta. 

Kylläpä sitä vuoden vaihtuessa riitti taas ihmisillä lupauksia ja katsauksia viime vuoteen. Itse en jaksa muistella viime vuotta millään tavalla, enkä odota tältä vuodelta yhtään mitään. Ehkä jotain positiivista näin tapahtuisikin. 

Ja mitä tällaisella keski-ikäisellä väärää sukupuolta ja ihonväriä ja jopa väärää seksuaalisuutta omaavalla miehellä (joka vielä ajattelee väärin) voisikaan olla odotettavaa. Ainakaan mitään hyvää. 

Sen vain sanon, että woke- ja cancel-ihmiset tulevat ensi vuonnakin tekemään tuhoa. Kannattaa katsoa mitä Usassa tapahtuu ja siirtää se sitten parin vuoden päähän tänne. Woke ajaa huumoria käytännössä täysin alas. Tai huumorin pitäisi olla oikeaoppista kuin stalisnismissa konsanaan. Huumoria ilman huumoria.

Lukekaa mitä koomikko Dave Chappellelle kävi tai wokejen lapsuudensankarille J.K.Rowlingille. Rikos oli, että he molemmat ovat todenneet, että biologisia sukupuolia on vain kaksi. 

Toimittajat kyllä mielellään kirjoittavat lestadiolaisten riveistä paenneista. Islamin ikeestä paenneista ei tietenkään koskaan, koska islamille sinisilmäiset woket on yksi islamradikalismin käyttövoimista. Wokekulttuurista ja sen uhista he eivät kirjoita, koska itse kuuluvat woke-lahkolaisuuteen. 

Että tällaisia herännäisiä meillä nykyään.

2 kommenttia:

  1. ep

    Paranemista!
    Toivotavasti et sentään näistä ok!ominaisuuksista:
    'keski-ikäisellä väärää sukupuolta ja ihonväriä ja jopa väärää seksuaalisuutta omaavalla miehellä (joka vielä ajattelee väärin)'.

    VastaaPoista