torstai 6. tammikuuta 2022

Pakkopositiivisuus ei naurata, mutta rouskuttakaa samalla masennuslääkkeitä!

Nyt kun Prismasta ostetut seksilelut on pukinkonteista nostettu aktiivikäyttöön, niin tässä on kaikenlaista. Ja tietenkin ei-rokottamattomat ystävät ja sukulaiset on lähipiiristä viimeistään joulun jälkeen karkoitettu varsinkin jos koronatesteistä on kieltäydytty. Suomalainen rakkaus on syvää ja kestää kriisiajat.

Yksi rakkain valitusvirteni on Suomessa käytössä oleva naurettava pakkopositiivisuus. Nykyäänhän täytyy olla positiivinen hampaat irvessä. Vaikka syän märkänis, vai miten ne karjalaiset sanoi?

Mikä ihme siinä on, että kansa joka mussuttaa mielialalääkkeitä hampaat rouskuen kuitenkin haluaa leikkiä positiivista ja iloista, koska negatiivisuus näyttää jotenkin huonolta. 

Mikä täytyy olla ihmisen elämässä teeskentelyn määrä ja mitä kaikkea uhrata siksi, että vaikuttaa positiiviselta. 

No. Ehkä ne Prisman seksivälineet auttavat. 

-------------------------------------------

Oletteko muuten huomanneet näiden intersektionaalisesta feminismistä innostuneet miehet? Hehän somessa puolustavat naisten kunniaa setämiehiltä ja ilkeiltä mukasovinisteilta kuin ritarit konsanaan. Varmaankin ajattelevat, että naiset innostuisivat heistä enemmän kun leikkivät ymmärtävää. 

Minusta ainoat oikeat feministit ovat naisia ja nämä heitä miellyttävätä miehet hangaroundeja ja oppurtunisteja jotka ajattelevat hyötyvänsä jotenkin. Ei mies voi koskaan ymmärtää täysin naisen lähtökohtia ja päinvastoin. Näin se vain on.

Niin ja, Erehdytte feministimiehet. Persun ne naiset ottaa kuitenkin. Pettymys teille. 

-----------------------------

Twitterissä ei koskaan tiedä, milloin osuus ampiaspesään. Välillä kirjoittelen sinne hyvinkin räväköitä mielipiteitä, vailla minkäänlaista vastakaikua. Nyt menin kirjoittamaan, että miksi kuntosalilla käyvät eivät voi ulkoilla ulkona, kun ne salit kerran ovat suljettuina. 

No siitä sitten tuli pari päivää pääosin äreää palautetta. Jopa itse Mikael Jungner kävi haukkumassa minut. 

No. Painin nyt vähän isommassa liigassa sitten. Heh. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti