Katsokaa sulottaria silmiin eikä tisseihin! Ja ne kaljamahat piiloon!

Tervehdys taas kissavahdilta,
Niinistö sai kui sainkin Erdoganin nimen alle "yhteisymmäryspaperiinsa". Paperi on ympäripyöreää höpinää, mutta kiusallinen riita saatiin pois alta ja kaikki saivat julkisuudessa säilyttää kasvonsa Naton huippukokouksen alla. 

Toki tuota allekirjoitusta oli voideltu Usan taholta hävittäjillä ja muilla sotilastarvikkeilla. Erdogan pääsee uudella innolla pommittamaan ja vainoamaan kurdeja. Kyllä juuri niitä, jotka vapauttivat Isisistä. Tässä oli uusi kiitos länsimailta. Viis ihmisarvosta, kun Natoon halutaan.

Suurimmat natointoilijat pitävät toki Niinistöä (kuten uskollista aseenkantajaa Pekka Haavistoa) sankarinaan, mutta, mutta, totuus paljastuu pikkuhiljaa, kun Erdogan alkaa vaatimaan sitä mitä hänelle on luvattu. Ilmeisesti lähes kaikkea, mitä hän vaati. 

Mutta se Natosta, kirjoitan myöhemmin lisää "uudesta maailmanjärjestyksestä", jossa Suomellakin on oma pieni paikkansa. 

Sillä nyt puhutaan paljaasta pinnasta. Onhan kesä ja sulottaret ovat heittäneet vaatteita pois, samoin kuin monien tyrmistykseksi vatsakkaat miehet lipittäen kaljaa terasseilla himokkaine mieskatseineen. Mutta katsokaa vain silmiin hyvät ihmiset, katsokaa vain silmiin. 

Keskisuomalaisen päätoimittaja kohautti, kun vaati kolumnissaan pitämään somessa tissit piilossa ja että tissien tyrkyttäminen on seksuaalista häirintää. Saatteeksi hän oli ottanut kuvakaappaukset parin keski-ikäisen sulottaren kuvista. Ihania sulottaria mielestä molemmat.

En oikein tiedä, ärsyttikö sulottarien ikä, vai mikä ärsytti tuota setämiesjurrikkaa. Tuskin kukaan mies kokee seksuaaliseksi häirinnäksi nähdessään sulottarien rintoja Instagramissa. En ainakaan minä koe. Naisvartalohan on ihana ja kyllä niitä kuvia jaksaa katsella vaikka loputtomiin. Emme me miehet voi itsellemme mitään.

Todellinen ongelma on siinä, että ei niitä kuvia ei saisi kuka tahansa katsella. Setämiehet ovat inhottavia ja likaisia, vielä ällöttävämpää jos ne reagoivat jotenkin kuviin. Ristiriita on huikea, naiset lataavat itsestään paljastavia kuvia, mutta silti täytyisi katsella vain silmiä. 

Kikkelikuvien lähettely ja muu ahdistelu on asia erikseen, eikä tietenkään hyväksyttävää. Se on jo sairasta, mutta mitä pahaa on katselussa.

Niinpä ei kauan kestänyt, kun some täyttyi, että seksuaalinen häirintä on taas pinnalla ja täyttää kesäterassit ja Instagramit. Mutta jos ei halua huomiota, niin miksi sitten laittaa julkisesti itsestään paljastavia kuvia? Mikä on motiivi, jos ei halua huomiota?

Setämiehistä muuten. Vihreät nuoret ovat käynnistäneet somekampanjan, jossa kehotetaan vastustamaan setiä, jotka vievät ihmisoikeudet pois. Näin Priden aikaan aika mahtavaa ikärasismia puhumattakaan sukupuolisyrjinnästä. Kaikesta kovimmat konservatiivit kun lienevät myös nuoria. Vihreät nuoret selittelevät pitkät litania miesvihaansa alkaen Usan aborttioikeuskamppailusta, joka on suomalaisten setämiestenkin vika.

Mutta tämäkään ei riitä. Somessa on käynnissä Priden siipien alla kampanja, jossa etsitään onnellisia aborttikokemuksia. Hetkinen. Onnellisia aborttikokemuksia? Pitääkö abortin olla onnellinen asia?

Kommentit

Suositut tekstit