perjantai 17. kesäkuuta 2022

Suomen omalaatuinen tasa-arvo: Ei yhtään miestä tasa-arvoyksikössä ja miesasialiikkeettä kiellettiin osallistumasta Pride-kulkueeseen

Nyt seuraa taas sellainen päivitys, jolla ei kavereita saa. Nykyään ei muuten ole enää mikään mahdotonta.

Nykyään kun kivenkovaan väitetään tieteellisten faktojen vastaisesti, että mies synnyttää ja että sillä on kuukautiset, niin miksi ei minullakin olisi oikeus mielipiteisiini.

Parhaillaan vietämme Pride-kuukautta. Vain yksi on joukosta poissa. Helsinki Pride kielsi miesasialiikettä osallistumasta Pride-kulkueeseen. Syynä se, että liike on kritisoinut feminismiä. 

Siis hetkinen, feminismiä ei saisi kritisoida. Liikettä on syytetty käytännössä siis siitä, että se haluaisi käydä vuoropuhelua tasa-arvosta ja siitä, miten se on koettu ja ennenkaikkea koetaan. Mielenkiintoista.

Olemmeko todella siinä tilanteessa, että kaikkea muuta saat kritisoida, mutta et feminismiä ja islamia. Näitä kahta jos kritisoit, olet pulassa tai vähintäänkin epäsuosiossa. Uskoisin tosin, että pride ottaisi islamilaiset seurakunnat mielellään marssille, mutta heitä ei taida kiinnostaa. Ironista. Eikö olekin? 

Mutta miesasialiike ei mahdu priden suvaitsevaisuuden ilotulitukseen ja ajatukseen siitä, että kuka tahansa saa olla mitä on ja ajatella niin kuin haluaa. Pride oli vielä loukkaantunut miesasialiikkeelle siitä, että he tekivät pakeista julkisen raportoimalla asiasta Twitterissä. 

Mutta, mutta... Lisää Suomen eriskummallisesta tasa-arvosta. Tämän kuun alussa uutisoitiin myös siitä, että STM:n tasa-arvoyksiköstä ei löydy yhtä ainutta miestä. Yksikön johtaja vetoaa siihen, että sopivia miehiä ei ole löytynyt. 

Syynä kuulemma, että naishakijat ovat olleet pätevämpiä. Siis hetkinen taas. Eikö sukupuolikiintiöitä ole juuri haluttu. Vai koskeeko tämä vain naisia?

Positiivista kehitystä on onneksi se, että näistä asioista on jopa uutisoitu. Ei olisi tapahtunut vielä muutama vuosi sitten.

3 kommenttia:

 1. Että siis 'sopivia miehiä' ei ole löytynyt. Sopivuus tarkoittanee, että miehen pitää olla nössö lapanen, joka ei osaa kuin nyökytellä femakkojen kötinöille siitä, kuinka heitä sorretaan mennen tullen. Kuka jumalavit tosi mies tuommosta jaksaisi kuunnella minuuttia paria pidempään?

  VastaaPoista
 2. EP

  vähän samantapaista sanomaa hapuilin täällä: https://hikkaj.blogspot.com/2022/06/casus-belli.html

  VastaaPoista
 3. Kovimman linjan feministit eivät taida olla kiinnostuneita ajatusten vaihdosta puhumattakaan väittelystä.

  VastaaPoista