Voi Suomi-parka, osa miljoona ja kymmenen

Nyt on taas nykymenon koottujen valitusten aika. Joten nyt tulee taas monta kismittävää asiaa yhteen syssyyn, ettei tarvitse erikseen kaikesta kirjoitella. 

Olettehan muistaneet jo hamstrata jodia? Nyt jokapaikka tyhjäksi ja heti. Miksi muuten iäkkäät eli vähintään 45-vuotiaat, kuten minä, ei tarvitse enää jodia? Onko sitä jo lost case vai vedetty jodisuolaa jo vuosikymmenet? Vai kestääkö sitä jo ydinlaskeumatkin.

Jos tuntuu, että elämä on mennyt päin vittua, niin huonommin se ei ole voinut mennä kuin edellisen hallituksen taksiuudistus. Verottaja tutki varmaankin vain pintaa, ja heti löytyi yhdeksän miljoonaa maksamattomia veroja. Uusissa taksifirmoissa tuskin on mitään kunnossa. Vingutaan heti käteismaksua ja ei kuittia. Ja kaikki pimeät taksit tähän päälle. Turvallista matkaa vaan. 

Suomalainen oikeusjärjestelmäkin on mitä on. Käsittämätön tapaus tämä missä mies on laitettu maksamaan elatusmaksuja lapsesta, jonka isä hän ei ole. Miten ei voida saada tällaiseen lakiin muutosta, jos kerran olet tunnustanut lapsen huijattuna, mutta kun dna-testi osoittaa ettet ole isä, niin silti olet isä. No muistakaa, että miehet ovat etuoikeuskehässä siellä kärjessä. 

Oletteko muuten ihmetelleet, kuten minä, miksi Suomessa ei päättäjät tai edes feministit ota kantaa kenties historian ensimmäisen feministiseen kansannousuun Iranissa? 

Länsimaat ovat hipihiljaa, vain Venäjä on paha. Jopa niin paha, ettei edes pääse laulukilpailuihin, jos on Venäjän ja Suomen kaksoiskansalainen. Ajatelkaa, millainen mekkala olisi, jos joitain muita kuin venäläisiä kohtelisi näin tylysti.

Vastaan teidän puolestanne. Koska Islam. Länsimaat eivät kykene sanomaan mitään pahaa islamista. Eivät vain kykene. Eivät edes feministit, joiden pitäisi sentään naisen oikeuksia eniten puolustaa siellä, missä niitä eniten poljetaan. 

Sen sijaan iloitaan siitä, että abortin saa tehdä nyt ilman edes lääkärin konsultointia. Ilmoitusasiana. Ikäänkuin abortti olisi ihan arkipäiväinen toiminto, vaikka kyse on lopulta ihmiselämästä, vaikka sitä vain sikiöksi kutsutaan. On suurta ironiaa siinä, kun yhteiskunta yrittää pelastaa keskosia, mutta abortti on vain ilmoitusasia.

Kommentit

Suositut tekstit