The Real Housewifes Suomi on niin huono kun luvattiinkin

 

Piti ihan katsoa tämä paljon parjattu The Real Housewifes Suomi. Kaikki mitä haukutaan, herättää aina mielenkiintoni. Ja kun en ole aikoihin kirjoittanut muutenkaan yhdestä intohimostani eli tosi-tv:stä 

Tosin viime aikoina olen jaksanut seurata enää harvaa kotimaista tosi-tv-sarjaa,. enkä oikein muitakaan sarjoja. Yritän ryhdistäytyä ja jatkossa kirjoittaa niistäkin enemmän.

No kotimaista ja kotimaista, näitä ulkomailta kopioituja tosi-tv-formaatteja kun riittää. En edes tiedä kuinka monta. 

Ja nykyään kun kukaan ei vaivaudu edes suomentamaan minkään ulkomaalaisen sarjan nimeä. Näin sitä omaa kieltä arvostetaan. Ei tässäkään tapauksessa.

No. Itse asiaan. Nukahtamislääke painoi jo päälle, mutta jaksoin kuin jaksoinkin katsoa yhden jakson tästä realitysta. Ja pakko yhtyä haukkujiin. 

Sarja oli kiusallisella tavalla apinoitu Usasta. Ja mikä näyttää siellä hienolta, näyttää täällä susirajan takana kiusallisen nololta. 

Ja kukaan näistä sarjassa esiintyvistä naisista ei edes ole tylsistynyt rikas kotirouva, vaan heillä on urat. 

Pari heistä tiedän muista kuviosta jo etukäteen. Yksi on Salkkareista tuttu ja toinen juorulehdistä. Miljonäärivaimoissa vaimot sentään taisivat olla oikeasti rikkaita kotirouvia.

Kaikki tosi-tv-sarjat käsikirjoitetaan, mutta tämä oli jo nololla tavalla käsikirjoitettu. 

Sarjan hahmot tuntuivat näyttelevän rooliaan tyyliin jee, nyt olen Suomen Housewife-ohjelmassa. Täytyy olla hupsu ja äänekäs. 

He eivät ole aidosti sitä mitä ovat. Sehän on se tosi-tv:n ydin. Yksi hahmoista jäi jo nolosti kiinni, että oli vuokrannut sarjaa varten asunnon.

Ja sitten kun ei mitään sisältöä. Tyhjänpäiväistä kalkatusta, pakkoshoppailua tai pikkukonfliktien hakua. Jos rikkaiden naisten elämä on tuollaista, niin voi itku. Ihme on jos tämä sarja ei jää yhteen kauteen.

Kyllä se niin on, että suomalaisiin uppoaa paremmin Huutokauppakeisarin Palsanmäkien arkinen tylsyys ja Akin tuhmat vitsit, ovathan nuo Palsanmäet Rintamäkeläisten henkiset perilliset.

Kommentit

  1. Hyvin kiteytetty. Vaan eihän sitä tiedä, jos ohjelma pääsee seuraavilla tuotantokausilla vauhtiin. Mainoskuvien valkoiset vaatteet liimaavat jotenkin tämän tositv:n keinotekoisuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä tuleeko seuraavaa kautta heikoilla katsojaluvuilla.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit