Voi Suomi-parka, osa Stubukka ja Euroviisujuntteilu

Juuri kun Iittalan logoskandaalista on toivuttu niin skandaalia puskee lisää. Ei ole helppoa länsimaisella keskiluokkaisella elämä.  Koko ajan perustukset järkkyvät siellä sun täällä.

Junttidisko elää ja voi hyvin ja kansa äänestää sellaiset aina Euroviisuihin. Jostain kumman syystä Käärijä oli jotenkin hieno junttijuttu kun windows95man ei ole. 

Tiedä sitten kriitikoista, ehkä se oli se käsiliike, mikä teki Käärijästä ainutlaatuisen. Israel-vastaisia windowsmieskin sentään on, kuten muusikon nykyään kuuluu. Äänesti varmasti Haavistoakin.

Stubb onnistui kuin onnistuikin rimaa hipoen pääsemään presidentiksi lähes koomisen ja uuvuttavan tenttimäärän jälkeen, kun osasi pitää suutaan kiinnikin. 

Haaviston kiltin ja lähes vaarattoman setämiehen imago ei riittänyt kantamaan voittoon asti edes kulttuurielämän jo kiusalliseksi muodostuneesta puffaamisesta huolimatta.

Vaikka Suomi on kuulemma läpeensä homofobinen maa, niin hilkulla oli ettei homo tullut presidentiksi. Onneksi suomalaiset varmaankin viestittelevät tästäkin kansainvälisille foorumeille, jossa jo rasisteina suomalaisia pidetään.

Stubb on ihme epeli. Lähes farssiksi muodostunut poliiittinen ura lässähti ja nyt presidentti. 

Usan talutusnuorassa hän varmasti on, ellei Trump muuta kaikkea. Suomalaisetkin halusivat ovet ryskyen Natoon, mutta kohta ollaan tilanteessa, jossa Trump ei suomalaisia puolusta ja suomalaiset itse ajaneet Venäjä-.suhteet nollatasolle. Tekisi mieli sanoa, että mitä minä sanoin.

Ei muuta kuin Iittalat myymään nettiin. Kaiken pitää muuttua, mutta ei sentään Iittalan logon. Minulla tosin ei ole ensimmäistäkään Iittalan mukia.

Kommentit

Suositut tekstit