Voi-Suomi-parka, osa: odotatko jo Kela-etsiviä oven taakse?

Köyhien kannattaa muistaa hallituksen rajuimpia säästöjä odotellessa, ettei itkeä saa tai meluta saa, tai muuten voi tulla Kela-etsivä ikkunan taa. 

Jos persuministeri saa tahtonsa läpi. Ja saahan hän, jos saa vain isännältään kokoomukselta luvan. Persuthan ovat hallituksessa renkeinä kokoomuksen likaista työtä tekemässä.  

Persuilla kun on myös pakkomielle tuhota kannatuksensa köyhien keskuudessa ja uskoisin, että köyhiä heidän äänestäjissään on paljon.

Mutta tukia huijaavia mamujen perässä ministeri kai onkin, siitäkin huolimatta, että Kelan mukaan etuuksia huijataan 0,45 prosenttia. Hän haluaa mielestellä keskiluokkaa ja rikkaampia, joiden mielestä Kela-tuilla elävät ovat loisia ja huonoa ainesta ja ansaitsevat kaiken mahdollisen kurituksen.

. Ongelma päinvastoin on se, että kilteimmät ihmiset eivät joko osaa tai tiedä hakea heille kuuluvia etuuksia ja kituuttavat kurjuudessa. Suomalainen kun on siitä tyhmä olento, että häpeää pääsääntöisesti elämää tuilla, vaikka hallituksen uhoamisesta voisi muuta luulla. 

 Mutta kenties Kela-etsivät auttavat tässä? Löytämään väliinpudonneet hakemaan etuuksia?

Puolustusministeri Häkkänen voisi käyttää etsiviä myös armeijan reserviä pakoilevien jahtaamiseen, niiden, joille ei ole Nato-Suomi maistu, mutta aitoon kokoomuslaiseen tyyliin Häkkänen kyllä pakottaa köyhän kiväärin taakse isäntänsä etuja suojelemaan.

Mutta aina meillä on Teemu Selänne, joka kertoo mitä meidän tulee tehdä miljoonakartanostaan aurinkoisesta Kaliforniasta. Ja Teemun lausunnot tietenkin koto-Suomessa asti vituttavat "tiedostavia" ihmisiä.

No. Tulihan tässä taas kaikenlaista.

Kommentit

Suositut tekstit