Jätä Matti jo rauhaan Susan


Tänä turhien julkkisten aikakautena kyllä tämä Susan Kuronen taitaa olla sitkeimpiä. Jo kerran luvattuaan poistua julkisuudesta on hän nyt päättänyt kirjoittaa vaalikirjan "vuosisadan rakkaustarinastaan", joka kesti noin puolisen vuotta.

Mietityttää, mitkähän hänenkin motiivinsa ovat. Luultavasti yksi syy on ainakin raha. Kaipa juorulehdetkin haastatteluistakin hänelle maksavat. Eipä ole kaikkien kirjankustantajien etiikassakaan kehumista, jos tämän tyyppisiä kirjoja julkaisuohjelmaansa valitsevat. Jos Susanin tarkoituksena on kostaa näin vaalien alla Matille taitaa tulos olla kyllä päinvastainen.

Henkilökohtaisesti olen hyvin kyllästynyt koko jupakkaan. Näin uskoisin koko kansan olevan iltapäivälehtiä lukuunottamatta. Kuka vaalien jälkeen pääministeriksi tuleekaan, kannattaa hänen varmistaa taustansa kiusallisten vanhojen romanssien varalta.

Vanhat lukioheilatkin kaivettaneen esiin tulevaisuudessa. Tai jos avioliitto on hajoamassa kannattaa kulissit pitää pääministerikauden ajan kasassa, ettei käy niin kuin Matille. Blogi kannattaa myös jokaisen poliitikon perustaa, että saa oman versionsa ensimmäisenä julkisuuteen.





Kommentit

Suositut tekstit