Katsottua: Suomineidot: Natsit tuskin katoavat minnekään, jos heistä ei saa tehdä edes dokumenttia

Yle yllätti kerrankin ja julkaisi rohkeasti Suomineidot-dokumentin. Katsoin sen. Se oli hyvin tehty sarja, joka paljasti sellaisen alakulttuurin elämää, josta muuten objektiivisen tiedon saaminen on lähes mahdotonta. 

Tämä dokumentti on huomattavasti parempi kuin aikoinaan Pekka Siitoinin krapulaisten natsihörhöjen sekoilun seuranta 90-luvulla, vaikka se viihdyttävä dokumentti elokuvan aihe olikin.

Sarjaa syytetään jostain kummasta natsi-ihannoinnista. Sitähän siinä ei ole lainkaan. Pari sarjan nuorta naista eivät ole natsia lähelläkään. Venäläinen persutyttö suorastaan ihanan herkkä ja sympaattinen. 

Näillä kahdella tuskin on helppoa yliopistossa mielipiteineen, joka on täysin wokeliikkeen hallitsema. Ihmisiä varmaan kiukuttaakin, kun kansallismieliset olivat kerrankin naisia, eikä miehiä ja vieläpä korkeasti koulutettuja.

Natsiksi tunnustautunut rekkakuski taas oli mielestäni jollain tasolla mielenterveysongelmainen, joka  pakkasi mylittleponyja kassiin ja kävi natsien juhlissa sieg hailia heittämässä. Ja oliko hänellä vielä peräti Tom of Finlandin kassi? Omien puheidensa mukaan raiskattu ja kärsi keskittymishäiriöistä. Hän toisteli pahimpia natsikliseitä kuin papukaija.

En sitten tiedä, olisiko parempi, että kansallismielisten olemassaolo, natseista puhumattakaan  vaiettaisiin kokonaan? Näin nykytoimittajien mielestä täytyisi, jotka iloitsevat kun saavat kirjoittaa wokeihmisiltä tulleiden cancelointiohjeiden mukaan nyt kilpaa mielipiteitään lehtiinsä. 

Tuskin kannattaa vaieta kaikesta ikävästä. Dokkarihan oli hyvinkin kriittinen. Kuvat natsien leiriltä eivät minusta olleet mitään PR:ää olleet, muita kuin ehkä heidän aatteeseensa vihkiytyneille. Kaiken huipuksi dokumenttiin oli vielä ikään kuin liitetty wokeväkeä lepyttääkseen tiedonanto Sinimustien liikkeen arveluttavista keinoista. Mutta sekään ei tunnu riittävän.

Eniten minua huvitti kun yksi natseista puhui heidän tarrojaan repivistä bolsuista, ikään kuin Suomen vasemmisto olisi mitenkään verrattavissa bolsevikkeihin. Ei heistä olisi vallankumousta tekemään, koska heitäkin hallitsee wokekäskytys.

Erityiskiitos dokumenttisarjalle Linkola-kritiikistä. Vaikka hän on ihailtu varsinkin vihreiden piirissä, niin hänhän oli mielipiteiltään kuin natsi, joka haaveili ihmisten joukkotuhosta.

Kommentit

Suositut tekstit