Kourinta ja kähmintä eivät vaan näytä häviävän

Kourinta ei ole hävinnyt Suomesta. Eikä ainakaan kähmintä. Olympiakomitean Mika Lehtimäki jäi kiinni ns. housut kintuissa viestittelystä yöaikaan (lue kännissä) työpaikkansa naisoletetuille. 

Tosin jo aikaa sitten, mutta vasta nyt todellisuus pääsi julkisuuteen. Uudet tiedot kertovat kourinnastakin, minkä Ihamäki tietenkin kieltää. 

Näitä viestittelyjä on ollut ennenkin, mutta mikä tässä on mielenkiintoista on salailu tai vähintään homma vaikuttaa siltä. Olisiko Jan Vapaavuori miehen kavereita, joka on suojellut Lehtimäkeä uskollisesti. Vapaavuoren näkemykset kun vaihtuvat sitä mukaa kun jupakka etenee. 

Veisivätpä naiset koko jutun käräjille, niin koko jupakka paljastuisi juurta jaksain salailuineen, mutta tuskin vievät.

Saa nähdä, lähteekö lopulta ennestään itsevaltiaan otteista tunnettu Vapaavuorikin. Mies kun näyttää jo pahansisuiselta öykkäriltä, jolla on rikosrekisterikin. Taatusti ollut koulukiusaajakin.

Ihmettelen, että johtajatason miehet jaksavat yhä ottaa riskin kiinnijäämisestä viestittelemällä ja kourinnalla. Siitä puuhasta kun nyt vaan jää kiinni, eikä siinä enää suojele vapaavuoret tai kaveriverkosto.  

Jokainen tekee virheitä, ja voi lähettää huonolla hetkellä viestejä kerran, mutta ilmeisesti tätä touhua on jatkunut kauan. Ymmärrän naisten tukalan tilanteen. Henkilökohtaisesta asiasta ei ole heti helppo mennä valittamaan pomon pomolle. Varsinkin jos ei ole tunnettu työpaikalla ankarana feministinä.

Miehenä seksuaalista ahdistelua on vaikea ymmärtää sen kaikessa vakavuudessa, kun sitä ei juuri itse kohtaa. Vielä vähemmän mitä ikää tulee. Nyt sitä olisi suorastaan jo yllättynyt, jos joku ehdottelisi jotain.

PS. Päivi Räsäsen syyte meni nurin. Vaikka syyttäjä viekin kaikki oikeusasteet todennäköisesti läpi, niin tämä antaa toivoa, että todellista sananvapautta on Suomessa, eikä ihmisiä pakoteta wokeajatteluun, elleivät sitä itse halua.

Kommentit

Suositut tekstit