Julkkismietteitä: Julkkis elää rakkaudesta (ja erosta)


Olen elämässäni tehnyt rakkaushaastatteluitakin. Julkkisten rakkaussuhteet ovat lehtijuorujen peruskauraa. Kuuminta hottia toimittajille on tietenkin uusi rakas tai mehevä, riitaisa ero. Useimmiten julkkikset haluavat pitää yllä pusi-pusi-kulissia loppuun asti. Siksi erot tulevat muka aina yllättäen.

Niin tai näin, rakkauskuulumisien kysyminen kuuluu juorulehtien toimittajan jokaiseen haastatteluun. Jossain tilaisuudessa julkkis ei pääse karkunkaan siinä missä voi lyödä puhelimen aina korvaan. Siinäkin tapauksessa jos pariskunta on ollut vuosikymmeniä yhdessä, kysytään, mikä on pitänyt teidät yhdessä. Hurmerinnat ovat esimerkki tällaisesta harvinaisesta pariskunnasta. 

Osa julkkiksista ei suostu puhumaan mitään rakkaussuhteistaan ja fiksuna eivät jaa tietoa somessakaan, sillä tieto napataan sieltä kyllä nettiuutiseksi. Jostain kumman syystä jotkut julkkikset luulevat, ettei heidän somepäivityksiensä perusteella saisi tehdä uutista. Nämäkin julkkikset saattavat vihdoin kyllä avautua parisuhteestaan jollekin laatulehdelle, jolloin he itse saavat käytännössä määrittää mitä jutussa kirjoitetaan toisin kuin juorulehdissä. 

Sitten ovat ne julkkikset, jotka kertovat jo parin viikon tapailun jälkeen parisuhteestaan. Some täyttyy rakkaudesta ja yhteiskuvista. Haastattelukin annetaan, jos vain pyydetään. Mielellään juorulehdille sitten vielä maksua vastaan. Monesti onni loppuu yhtä nopeasti kuin on alkanutkin. Näitä julkkiksia ovat esimerkiksi Tauski ja Renny Harlin. 

Oma lukunsa ovat nuoret naiset, sanotaan nyt näinä arkoina aikoina kuitenkin suoraan bimbot, jotka soittavat juorulehteen yöllä kellistämästään julkkismiehestä ennen kuin aamukahvit on edes juotu yhdessä. 

Toimittajia kiinnostaa myös erikoiset parisuhteet, kuten ikäerorakkaudet. Danny on ollut kuuminta hottia ruvettuaan vehtaamaan nuorten tyttöjen kanssa. Vielä eksoottisempaa on, jos nainen on vanhempi kuin miehensä, kuten Aira Samulinilla aikoinaan tai vaikkapa nyt Katri Helenalla. 

Useimmat rakkaussuhteet päättyvät ennemmin tai myöhemmin eroon. Se vasta herkkua onkin toimittajille ja lukijoille. Vaikka kukaan ei tietenkään lue julkkisten suhteista. Usein loukattu osapuoli antaa tilityshaastattelun. Varsinkin juorulehdille nämä haastattelut ovat mannaa. Usein mies on lähtenyt näissä tapauksissa nuoremman matkaan.

Erikoisiakin rakkaushaastatteluita on annettu. Härskein taisi olla Timo T.A. Mikkonen aikanaan, joka antoi edellisenä päivänä rakkaushaastattelun erääseen lehteen ennen kuin vanha vaimo sai mennä seuraavana päivänä. Mies sitten korjasi juttuun vielä pariskunnan lähteneen eri teille, kun hänellä oli jo uusi nainen oven takana.

Kommentit

Suositut tekstit