Koronamietteitä: Koronauskovaisten rokottamattomien jahti

Huomenta vaan kaikille pikkuilmiantajille,

Ennustan, että tulevaisuudessa itse Stasi olisi kateellinen Suomelle. Netin kautta on jo nyt mahdollista tehdä nimettömiä ilmiantoja melkein mistä tahansa. Festareillakin voi nyt ilmiantaa ahdistelijoita (tietenkin nimettömänä), joten varovaisena nyt siellä tungoksessa, jos satut hipaisemaan jotain. Vaikka tietenkin turvavälithän ne pitäisi olla. Humalassa ne tuppaavat unohtumaan.

Turvaväleistä pääsemmekin koronaan. Niin taas kerran. Suomalaiset ovat käsittämättömiä koronauskovaisia. Iloisena he postailevat kuvia koronarokotuksestaan ja sanovat, että ottavat vaikka viisi rokotusta. Ja tietenkin koronapassi voimaan. Minkäänlaista kriittistä ajattelua ei ole.

Koronapassi vain sattuu lainoppineiden mukaan olevan perustuslain vastainen. Ainakaan julkisiin tiloihin sitä ei voi ulottaa.

Ja sanokaa minun sanoneen, että jos tuo koronapassi tulee voimaan, kohta keksitään ihmisten rajoittamista muutenkin. Kuka on syönyt tai juonut itsensä sairaaksi. Ei terveydenhuoltopassia! Samat ihmiset jotka huutavat tasavertaisuuden puolesta, huutavat koviten rokotepassia. 

Itse olen ottanut kaksi rokotetta. Menin lauman mukana ja laskin, että ne kannattaa ottaa.

Nyt olen kriittisempi. Minusta ihmisillä on täysi oikeus olla ottamatta rokotetta. Eikä syytä tarvitse kenellekään sanoa. Rokottamattomat ovat ottaneet tietoisen riskin. Samanlainen riski on ollut ottaa rokote. Itsellänikin on rokotteiden jälkeen ollut väsymys ollut entistä pahempi. Emme edes tiedä, tuleeko itse rokote vielä vaatimaan kuolonuhreja. Ja onhan siihen jo kuollutkin ihmisiä. 

Itse koronaan on kuollut Suomessa tuhatkunta ihmistä. Sairaita ihmisiä muutenkin. Rajoitustoimenpiteet näyttävät jatkuvan loputtomiin. 

Jossain vaiheessa elämän täytyy jatkua. Kukaan ei myöskään ota mistään vastuuta. Paras oli, että futisturistit laitettiin syylliseksi koronan uuden muodon tuloon. Hetkinen, viranomaiset itse heidät laskivat ilman testejä maahan. 

No. Mikään ei minua enää yllätä tässä koronahulluudessa ja varsinkin koronauskovaisten touhussa.

Kommentit

  1. Oli ajattelematonta lähteä Pietariin, mutta turistien syyllistäminen on saanut kohtuuttomia piirteitä: Kokkolassa vappubrunssi poiki 200 tartuntaa, jotka todettiin deltavariantiksi. Tuskin nämä ovat joutuneet samanlaiseen henkiseen lynkkaukseen kuin futisturistit.

    VastaaPoista
  2. Ihan naurettavuuksiin mennyt. Ihan kun kaikki urheilufanit olisivat jotain rupusakkia, jonka päälle syljeskellään.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit