Someraivoa ja ikävien mielipiteiden blokkaajia

Tervehdys kuumuushelvetistä kaikille, (ja erityisesti someblokkaajat), jotka blokkaavat sinut eritoten Twitterissä,vaikka et olisi koskaan edes kommentoinut heidän tekemisiään. Valitettavasti nämä henkilöt ovat usein nykyvasemmistoa. Heille toisenlaisten mielipiteiden lukeminen on jo vastenmielistä. Meistä tulee varmasti parempia ihmisiä, kun emme kohtaa mitään epämiellyttävää.

Itsekin olen vasemmistolainen, mutta en voi äänestää vasemmistoa, niin kauan kuin se on sellaista, kun se nykyään on.

Toimin taas kissan kesälomittajana, mutta olen tässä ehtinyt yritellä kaikenlaista, vaikka mikään ei tunnu luonnistuvan, kuten Veikko Ennala kirjassaan kirjoitti. Kävin nimittäin kommentoimassa metaltoo-palstalla. Kyse on siis tästä kansantuomioistuimesta, jossa rivien välissä miesmuusikoita syytetään ahdistelusta, raiskauksista yms. 

Kirjoitin, ehkä kärkkäästi, että miksi luokittelette kaikki miehet ahdistelijoiksi, kuten tekstistä hyvin ilmeni sivustolla. Ja että rikosilmoitus on ainoa tapa saada oikeutta. Ja että tällainen lynkkaus ei ole asiallista. Useamman päivän sain vihaisia, todella törkeitä vastauksia. Että tällaisia tyyppejä siellä. 

He syyttivät minua uhriutumisesta, vaikka itsehän he ovat uhriutuneet, kun eivät tee rikosilmoitusta kokemastaan. Tällaisia palstoja tulee nyt kuin sieniä sateella, huolestuttavaa. 

Melkein yhtä suurta vihaa olen saanut vain arvostellessani suomalaista koulujärjestelmää, josta asiantuntijoiden mukaan pojat pääsevät pois lähes luku- ja kirjoitustaidottamana. Mutta kysehän on vain pojista.

Mitäs muuta? Etelävaltiossa poistetaan etelävaltioiden kenraali Robert E. Leen patsaita. Ironistahan tässä on se, että monilla pohjoisvaltioiden merkkimiehilläkin oli orjia. Eli miksi ei poisteta kaikkien patsaita? Joillakin ehkä jopa oli orjia sisällissodan aikaan. 

Nyt etelävaltioiden ihmiset sitten ajetaan hyvässä lykyssä ääriliikkeiden syliin, koska patsaat heivataan. Esimaku näimme jo silloin neljä vuotta sitten, kun äärioikeiston jäsen ajoi väkijoukkoon juuri tuolla Charlottesvillessä, jossa poistettu patsas oli.

Niin. Tein MyHeritagen sivuilla DNA-testin. Odotetetusti olin 99 prosenttisesti suomalainen. Pohjanmaalta, Savosta ja entisestä Laatokan Karjalasta. Mutta olen myös yhden prosentin inuuitti eli siis eskimo, nyt jo kielletyllä ilmaisulla. 

Ei muuta kuin blokkaamaan toisiamme somessa. Kyllä me syitä löydämme. Kävin myös Stanley Kubrickin valokuvamäyttelyssä, laitan sen tähän vain sen takia, että saisin lisää seuraajia Instagramiin. Somehuora kun olen.

Kommentit

Suositut tekstit